ja mieszam energicznie i po ok 15 sekundach juz jest gladka konsystencja ( NAN)Dzieki, akurat mialam zamiar kupowac wieksze butelki, wiec sprobuje z TT.
Powiedzcie mi jeszcze czy wy podajecie to mleko zaraz po zrobieniu? Bo ja mam wrazenie ze dopiero po jakis 10 minutach ono sie rozpuszcza, wczesniej zostaje taka jakby kaszka?
mam pytanko do mam butelkowych:-)
co ile i jak duzo jedza wasze maluszki??????
i czy te smoczki TT nie wydaja wam sie takie jakies zbyt miekkie? Moja Damian jak pil z tej butelki to ten smok jakos tak sie wyginal i taki miekki mi sie zdawal zupelnie inne niz z Aventa ale mu z Aventa zbyt szybko leci mleko mimo iz mamy smoczki te od urodzenia
moja w dzień je co ok 3-3,h w nocy nie je, ostatni posiłek ok 19:30-20 a potem ok 5 rano
my mamy smoczki TT 1 ( od urodzenia, teraz tylko do herbatki) i TT krzyżyk ( wieloprzeplywowy) ale czasem wdaje mi sie za ze szybko leci bo ma cala broda mokra, ale 1 juz za mala na mleko. Je rożnie, najczęściej 130ml ale wczoraj jakis wybryk i przez caly dzień tylko 450ml:-(. Wogole zauważyłam ze im starsza tym wcale więcej nie je :-(
Ostatnia edycja: