reklama
Na coś trzeba tą kolkę zgonić!zapewne zależy to od dziecka, jak ze wszystkim
Pamiętacie jak się żaliłam jak moja mała jadła jak smok? Otóż przeszło jej
lenkaa*
Fanka BB :)
Cześć majówki - co do wit k i to słyszałam jak lekarka mówiła innej babeczce że jak karmi mieszanie - i pipersią i butlą to i tak ma podawać wit. k - odstawić można jak się karmi wyłącznie butlą.
Ja też zauważyłam kolki u Jasia po wit. k, i znalazłam patent, podaję mu ją rano, bo po południu i wieczorem podana wywoływała kolki, a rano jest spoko - organizm trochę inaczej funkcjonuje rano niż pod koniec dnia, nie bez przyczyny głównie wieczorami dzieci mają kolki a wszyscy intensywniej odczuwają ból.
Ja też zauważyłam kolki u Jasia po wit. k, i znalazłam patent, podaję mu ją rano, bo po południu i wieczorem podana wywoływała kolki, a rano jest spoko - organizm trochę inaczej funkcjonuje rano niż pod koniec dnia, nie bez przyczyny głównie wieczorami dzieci mają kolki a wszyscy intensywniej odczuwają ból.
Nicole1603
Fanka BB :)
Gdyby nie ta kolka to bym miała super szczęśliwe dziecko!
Wiesz co... też się męczyłyśmy z kolką. Położna poleciła mi esputicon i odpukać jak narazie działa. Podaję małej rano i wieczorem i problem kolek zniknął
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ja od niego zaczynałam i niestety ale u mnie nie działaWiesz co... też się męczyłyśmy z kolką. Położna poleciła mi esputicon i odpukać jak narazie działa. Podaję małej rano i wieczorem i problem kolek zniknął![]()
Raczej wątpię. A nie masz tam żadnego dzieciowego sklepu?? W dzieciowym będzie na 100%wiecie czy kupie w tesco laktator ?
już załatwione
ile odciągacie z jednej piersi ?
Jaki kupiłaś??
reklama
Witajcie mamuski :-)
Mój mały kolek nie ma, tzn. nie ma tak intensywnych - kręci go w brzuszku jak je i wtedy się wije, często musze mu pomagać się odgazować i .... wiadomo co ;-). Podaje mu kropelki na kolki przed każdym karmieniem i dlatego te objawy nie są tak intensywne.
Karmię tylko piersią (nie było to łatwe zanim sie wszystko nie uregulowało) i podaję witaminę K, D i Cebion z zalecenia pediatry.
Pozdrawiam Was cieplutko :-)
Mój mały kolek nie ma, tzn. nie ma tak intensywnych - kręci go w brzuszku jak je i wtedy się wije, często musze mu pomagać się odgazować i .... wiadomo co ;-). Podaje mu kropelki na kolki przed każdym karmieniem i dlatego te objawy nie są tak intensywne.
Karmię tylko piersią (nie było to łatwe zanim sie wszystko nie uregulowało) i podaję witaminę K, D i Cebion z zalecenia pediatry.
Pozdrawiam Was cieplutko :-)