reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią i mlekiem modyfikowanym

Gosha są dwie metody ściągania kamienia mechaniczna i ultradźwiękowa. Piaskowanie nie boli to jak mycie zębów ostrzejsze. Jeżeli był taki głośny pisk przy ściaganiu kamienia to były to ultradźwięki i nei powinno boleć. no chyba że masz mega wrażliwe zęby. Ja nic nie czuję przy ściąganiu choć nie znosze przez ten hałas

reklama
Super Asia... Jak Lenka zaskoczyła? U nas Lila nie bardzo chce pić wodę z butli, a z łyżeczki głębszej z wielką chęcią, bo może sobie wodne bąki z niej popuszczać :)

Jesteśmy u moich rodziców.Mama wsadziła ją do fotelika sam.,zaczęła nim bujać i wsadziła jej butelkę,na początku był wrzask ale potem zaskoczyła i wypiła z 50 ml. Potem znowu wypiła w foteliku cały czas bujając ( za każdym razem jest wrzask na początku). Dziś położyłam ją koło siebie i wypiła bez żadnego lulania :-) Może w końcu wyjdę z domu huraaaaaaaa

Asia, no to gratulacje kolejny krok do wspólnej niezależności :)

Emka niedawno też miałam debiut z mm i nie było tak źle, jak z wszystkim czego w związku z Lilą się bałam na początku. Przyjęła mleko dobrze, je na nim kaszki, smakuje jej, jest zadowolona. U Was na pewno też będzie dobrze :)

emka, a dotychczas odciągałaś do kaszek?

No nic, a ja po tygodniu naleśników...mam nawał w prawej piersi, a nie karmię już ponad tydzień. Co robić odciągnąć do poczucia ulgi? już nawet myślałam jak mnie bardzo bolało czy jej nie przystawić...

reklama
Do góry