marcia331
Fanka BB :)
Mamy sukces!!! Tymek przed chwila wypil Z BUTELKI!!! prawie 60ml bebilonu!!! Bylismy na 2 godzinnym spacerze, wiedzialam ze jest glodny i pic mu sie chce. Oczywiscie pchal mi sie na rece i chcial cyca, ale dostal butelke i o dziwo zaczal pic. Pierwsze 30 ml wypil ladnie, potem juz kombinowal, bawil sie troche butelka ale co chwila ja przystawial do buzi i popijal.
Kurcze dzisiaj mamy spotkanie z ludzmi z pracy u kolezanki i zastanawiam sie czy isc za ciosem i zostawic go z M na wieczor? Jak sie przeglodzi, to moze zalapie wieczorem ta butelke. Z drugiej strony wiem ze wieczory sa najgorsze, bo to nasz rytual, wieczorna kapiel, cycus i lulu. Eh juz sama nie wiem. Ale ciesze sie ze w ogole w koncu zalapal.
Kurcze dzisiaj mamy spotkanie z ludzmi z pracy u kolezanki i zastanawiam sie czy isc za ciosem i zostawic go z M na wieczor? Jak sie przeglodzi, to moze zalapie wieczorem ta butelke. Z drugiej strony wiem ze wieczory sa najgorsze, bo to nasz rytual, wieczorna kapiel, cycus i lulu. Eh juz sama nie wiem. Ale ciesze sie ze w ogole w koncu zalapal.