reklama
asia, wcześniej robiłam kaszki na wodzie albo dawałam sinlac, a jak tam Twój nawał?
powiedzcie mi dziewczyny, czy jak Młody miał wczoraj trochę zieloną kupę (od 3 dni dostaje mm do kaszki) ale oprócz tego jest zdrowy i nic mu nie dolega to mam coś kombinować, czy mogę dalej dawać to mm?
powiedzcie mi dziewczyny, czy jak Młody miał wczoraj trochę zieloną kupę (od 3 dni dostaje mm do kaszki) ale oprócz tego jest zdrowy i nic mu nie dolega to mam coś kombinować, czy mogę dalej dawać to mm?
bejbi
Fanka BB :)
jak nie ma śmierdzących kup to dawaj
pamelcia100
Hej dziewczyny ja już karmię tylko dwa razy na dobę cycem a tak to mm.Ale próbuje wymuszac się śmiejemy się z niej co wyrabia Mała załapała butlę jak się pochorowałam na święta(zatrucie) Musiała bo w niedzielę świąteczną się wykańczałam tż do apteki o 3 nad ranem jechał, wzięłam silne leki i była dupa z cycowania. Zgłodniała i butla poszła Od tamtej pory jest codziennie butla żeby się nie odzwyczaiła Dziewczyny czym się różni Bebilon od Bebiko bo jak była mała i jadła 1 to Bebilon(do 4 mies kiedy przestała butlę tolerowac) a teraz jak się pochorowałam miałam tylko próbki Bebiko i załapała to już jej nie zmieniałam tylko Bebiko kupiłam. Niby skład ten sam tylko cena inna??? więc o co kaman?
kakakarolina
Moja to w ogóle oszczędna. My mamy 360-400 na dobę
reklama
To co powiecie o Nuśce, która w ogóle mm nie tyka?? Krakowskie skąpstwo od małego ;P
Hahaha, to chyba Mania po babci ma we krwi Też mm w paszczę gryzie. Nie pija
Podziel się: