reklama
Kamylka życzę zdrówka dla malutkiej.
ewelcia86 a czy Szymek przestał jeść gdy przeszliście na Bebilon Comfort? Może rzeczywiście mu ono nie smakuje, bo jak był długo na zwykłym Bebilonie, który jest słodki, to może mu nie odpowiada gorzkawy smak Comfortu A może po prostu ma za małą dziurkę w smoczku Comfort jest gęściejszy niż normalne mleko i jest problem z przepływem przez smoczki 1, czasami nawet 2 nie dają sobie rady
Antar zadziwiasz mnie
ewelcia86 a czy Szymek przestał jeść gdy przeszliście na Bebilon Comfort? Może rzeczywiście mu ono nie smakuje, bo jak był długo na zwykłym Bebilonie, który jest słodki, to może mu nie odpowiada gorzkawy smak Comfortu A może po prostu ma za małą dziurkę w smoczku Comfort jest gęściejszy niż normalne mleko i jest problem z przepływem przez smoczki 1, czasami nawet 2 nie dają sobie rady
Antar zadziwiasz mnie
Kamylka
Entuzjast(k)a
Potem sie dziwisz,ze Zosia glodnahihi a ja próbowałam z gwinta, bo jak mam flaka to dosięgamI mi smakowało
Luiza na spiku zjadla 40ml tego smacznego mleka a jak wstala to 140ml,pierwszy raz od jakiegos czasu zjadla tak duzo;-)
Ostatnia edycja:
nie martw się bardzo ładnie przybiera, dzieci im starsze to juz mniej przybieraja niż na początku!!;-)
Ewelcia wg mnie Szymek przybiera dobrze, nawet więcej niż moja córcia.
dzieki dziewczyny troszke mnie uspokoilysciea wiec przybiera ladniej niz moj Maciek urodzeniowa 3200g a teraz 5100g ale kazde dziecko jest inne ;-) najwazniejsze aby szlo w gore
Szymek juz jak byl na zwyklym bebiolnie to nie chcial jesc.Kamylka życzę zdrówka dla malutkiej.
Antar zadziwiasz mnie
Wiem ze Comfort jest gesciejsze i zalozylam mu smoczka 3+.
Kamylka ja jak bylam tutaj u lekarza (polki) powiedziala ze jak kupa i siku jest to napewno nie od tego nie chce jesc,tylko ze byl przekarmiany kiedys.
Jeski twoja mala robi kupe normalnie a pampersy sa mokre tzn ze z ukladem moczowym powinno byc ok.
A kupy zielone to u nas teraz sie zaczely jak maly zaczal pic Bebilon Comfort,wczesniej byly zolte.
Na marcowkach dzidzia miala zielone kupy i zanosili kal na posiew i wyszlo ze wychodowala sobie jakiegos grzybka(zapomnialam nazwy)
Antar ty to niezla jestes:-)
zapmarta
Karolkowa mama
Kamylka coś w tym musi być, tzn. mojej sąsiadki córka też miała sensacje. Podejrzewali kolki, alergie, zmieniali mleko i nic. W końcu okazało się, że miała bakterie w moczu. Zrobili jej badania i się wyjaśniło. Może sprawdź to.
Nietolerancja laktozy pewnie dałaby o sobie znać wcześniej.
Zdrówka dla niuni !!!!
Nietolerancja laktozy pewnie dałaby o sobie znać wcześniej.
Zdrówka dla niuni !!!!
W Irlandii to samo:-(Ewlcia ja o jakims posiewie to moge zapomniec,bo tutaejsza sluzba zdrowia jest w epoce kamienia lupanego,takze trzeba diagnozowac sie samemu;-)
Nathalie
Fan(ka)
hihi a ja próbowałam z gwinta, bo jak mam flaka to dosięgamI mi smakowało
ale z Ciebie akrobatka
reklama
Mnie moja Zosia zadziwia ostatnio. Może wszystkie dzieci mają okres że nie jedzą. Zosia zjadła jednego cyca o 10, o 13 zakwiliła i possała może z dwie minuty i do 15 twierdziła że nie jest głodna. Zmusiłam ją do jedzenia bo mi cycek ciut sie przepełnił. Malutko je ostatnio, ale to może dlatego że w nocy sie obżera co 1,5 godziny