Sory dziewczyny ze sie wtracam jestem z marcowek ale urodzilam lutym.
Czy nie mialy byscie nic przeciwko zebym czasem zajrzala a nawet napisala?
my mieszkamy w Irlandii i tez ze sluzba zdrowia nie zaciekawie,no ale do rzeczy.
Moj synek w piatek skonczy 3m i ma tak jak twoja mala.
Czasami nie moge go nakarmic,drze sie jak by go ze skury obdzierali i je malo.
Bylam u lekarza ale Polki i powiedziala ze maly kiedys byl przekarmiany i dlatego tak jest
troche bylo lepiej teraz znow gorzej.
od wczoraj 21ostatnie karmienie do 10 rano zjadl tylko 200ml.
2 tyg temu wazyl 4980g.
Czy nie mialy byscie nic przeciwko zebym czasem zajrzala a nawet napisala?
Mala wlasnie nie placze,tylko steka.
Stwiardzam ze lekarze w Holandii to jedna wielka pomylka.Nie bylo mojego rodzinnego tylko stazystka i po obejrzeniu malej zapytala mnie czy nie wiem co moze byc przyczyna,tego ze ona nie je?Szok po prostu,to ja mam wiedziec??Stwierdzila,ze mala wyglada na zdrowa i musze isc do consultatiebureau,bo oni maja rozne ekspertyzy i moze mi pomoga a tak wogole to powinnam przejsc na mleko modyfikowane dla alergikow i zobaczyc co bedzie sie dzialoJa chyba wyjde z siebie.Nie jem nic nowego a ona najwyrazniej ma mega bole brzucha za kazdym razem jak tylko wezmie butelke do buzi,dostaje jakis skurcz w zoladku.Napisalam na te porade w godzine a lekarz mi odpisal,ze to bardzo niepokojace objawy i mam natychmist isc do pediatry.A tu dostalam tylko masc na egzeme jak to madra pani stazystka nazwala i koniec.Ide zaraz do tego consultatie bureau,gdzie robia szczepienia dzieciakom i nie wyjde dopoki mi ktos nie pomoze;-)
my mieszkamy w Irlandii i tez ze sluzba zdrowia nie zaciekawie,no ale do rzeczy.
Moj synek w piatek skonczy 3m i ma tak jak twoja mala.
Czasami nie moge go nakarmic,drze sie jak by go ze skury obdzierali i je malo.
Bylam u lekarza ale Polki i powiedziala ze maly kiedys byl przekarmiany i dlatego tak jest
troche bylo lepiej teraz znow gorzej.
od wczoraj 21ostatnie karmienie do 10 rano zjadl tylko 200ml.
2 tyg temu wazyl 4980g.