reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naturalne, diety mam

Dziewczyny z tego co mówił mi gin, to do 6 mc po porodzie waga różnie może się wahać, jednak po tych 6 mc, jeśli dalej się karmi piersią łatwiej jest schudnąć - dzidzia rzeczywiście zaczyna wyjadać. Ma to też związek z stabilizowaniem się po tym okresie hormonów. Aczkolwiek ćwiczenia nie zaszkodzą. Ja mam zamiar chodzić na salsę, ale to dopiero od września. Elunia piszesz się na to? :-)
Ja niestety mam problem z większością ciuchów "przedciążowych". Po ciąży rozeszły mi się biodra i są one za wąskie, a zawsze nosiłam ubrania dopasowane :-(

reklama
AgniesiaP jasne że się piszę salsa już kiedyś planowałam się zapisać zależy kiedy będą zajęcia bo wszystko wskazuje że od września wracam do pracy, jak się spotkamy pogadamy bardzo chętnie poszłabym potańczyć.

Ale jesteści zmotywowane. Moim jedynym sportem są spacery z Zosią i psem, dużo mam też ruchu podczas jedzenia:-) A ponieważ dużo jem to trochę spalam:)
Ważę 4 kilo więcej niż przed ciążą i na każdym kroku słyszę jak cudnie wyglądam na reszcie, ja tego zdania nie podzielam, uważam że jestem dużo za gruba, ale nikt mnie nie zmusi do cwiczeń ( nie mam polskiej klawiatury, sorry za błędy) i do ograniczenia jedzenia, mam wrażenie że jakbym mniej jadła to bym siły nie miała na nic.

Martussa medela ma woreczki a ja uzywam pojemniczkow Avent.Zastanawia mnie tylko ,dlaczego mozna ich uzywac tylko pare razy do zamrazania.Pytalam w sklepie to kobitka mi powiedziala,ze one jakies substancje szkodliwe wytwarzaja jak sie wiecej niz 4 razy zamrozi jeden pojemnik.Ja mysle,ze to chyba jakis wymysl producenta:eek::baffled:

Kamylka pewnie wymysl producenta zeby kupowac ich jak najwiecej :tak: ale lepiej kubeczki niz woreczki bo worki sa jednorazowe :eek: No zalezy ile kto pokarmu chce zamrozic :-p tez planuje nabyc jakies pojemniczki do zamrazania

Ja swoich pojemniczków uzywałam wielokrotnie i nadal używam. Chyba ich ostro powaliło, żebym po 4 razach wywalała te pojemniczki i kupowała nowe. :no:

Ja używam torebek medeli, jest ich 20 w opakowaniu i kosztują niestety sporo bo ok 70 zł, ale są bardzo wygodne, można do nich bezpośrednio ściągać i robić zapasy na długie miesiące:)

reklama
Do góry