reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naturalne, diety mam

elunia chyba latwiej zrzucic kilogramy w trakcie karmienia niz po jej zakonczeniu bo dziecko wysysa :tak: tak mi sie wydaje -moze sprobuj jakis cwiczen - ale ostroznie bo nie wszystkie mozna

reklama
właśnie na ćwiczenia brak mi juz sił a specjalnie się nie obżeram mam wrażenie że te kg to piersi plus woda zatrzymana w organiźmie bo we wszystkie ubrania spzed ciąży się mieszczę, ale waga nie kłamie i te 4-5kg nadal jest....

ja też chodzę w ciuchach sprzed ciąży, a ważę 2 kilo więcej niż przed ciąża.
ale nie odchudzam się, jem ile wlezie, ale oprócz tego ćwiczę regularnie, co by nie przegiąć pałeczki ;)

hmm wtakim razie też muszę wziąć tyłek wtroki i zabrać się za ćwiczenia, ty larkaa wiem że fitnesem się interesowałaś poleć coś co można szybko i skutecznie wykonywać...

nie wiem w jaki sposób rodziłaś, ale ja naturalnie i mój ginekolog powiedział, że mogę wszystko procz biegania, jazdy na rowerze, nożyc poziomych albo takich ćwiczeń co się robi na siłowni coś ala kajak ;)
ja od 2 lat kupuje tą gazetkę Shape i tam są gratis płytki często dodawane, mam tego trochę i raz włączam jedną płytę a raz drugą. Moja ulubiona to Aerobic Streaptese cz. I (nie sugerujcie się nazwą, to nie ma nic wspólnego z go-go :D)z Carmen Electra.

powiem Ci że ja też kupowałam shape i trochę płyt z niej mam ćwiczenia na poszczególne partie ciała, może poćwiczę te podstawowe programy, miałam też kasetę wideo z ćwiczeniami cindy crawford powrót do formy z tego co pamiętam były fajne i te 15-20 min wygospodaruje w ciągu dnia na ćwiczenia.

reklama
Do góry