reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naturalne, diety mam

ja też chudłam jak karmiłam - jakies 20kg zrzucilam bez wiekszego wysiłku :-) ale jak przestałam karmic i przestałam uważać na to co jem, to nagle wiecej na wadze :-(

reklama
ja też się delektuje ale piwkiem Karmi..mhhhhmmm jestem od tego uzależniona :-)
A propos diety mam-czy wy chudniecie? bo ja przytyłam ......buuuuuuuu

zatrzymalam sie na 49kg na cale szczescie :tak: jeszcze troche mniej i nic by ze mnie nie zostalo:tak: teraz juz moge zajadac sie smakolykami :tak: bo malo karmie piersia i wczoraj juz bigosik poszedl w ruch :-) wiec moze za jakas c hwile mi sie przytyje

zazdroszczę! jak Wy to robicie...ja jem naprawde niewiele ale ni cholery nie chudnę.....ciągle 12 na plusie,,,,szlag mnie trafia bo ile mozna chodzic w 2 bluzkach i spodniach rozm. xxl

Ja tez nie moge schudnac:-( moja waga stanela w miejscu:wściekła/y:ale obiecuje sobie,ze od poniedzialku zaczynam cwiczyc:happy2: I tak jestem z siebie dumna,ze zrezygnowalam z kolacji:tak:zawsze to krok w przod:-p

Boże ,,,,widzę że nie jestem sama....szok ja już mam dość cała szafa ciuchów a ja w nic nie wejdę.....a dziś 1 miesiączka..:zawstydzona/y:

reklama
Boże ,,,,widzę że nie jestem sama....szok ja już mam dość cała szafa ciuchów a ja w nic nie wejdę.....a dziś 1 miesiączka..:zawstydzona/y:

ja mam w druga strone...cala szafa ciuchow i wszytskie na mnie wisza jak na wieszaku :no: w ciazy pozbylam sie mniejszych ciuchow bo bylam przekonana ze sie w nie nie zmieszcze po porodzie a tutaj... teraz pasuje mi isc na mega zakupy :sorry2: ale idzie lato wiec bede śmigac w sukienkach i spodnicach a te zawsze byly na mnie dobre :-D

Do góry