reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych maluszkow

Dziewczyny czy któreś z waszych dzieci pije mleczko np bebilon pepti, czy nutramigen - chodzi mi konkretnie o puszkę w ktorym to mleko jest.
Ja mam ogromną prosbę do was abyscie zachowywaly te puszki i np jak nazbieracie z 5 sztuk to wysłać do mnie oczywiscie pokryje koszta wysylki
Bardzo was proszę
piszcie do mnie na pw

reklama
:-( Nadia nie chce mi jeść mięska z ziemniaczkami albo z ryżem.Ewentualnie zje cielęcine z jarzynką ale z ziemniaczkami albo z ryżem sie nie tknie.Nie wiem co robić.Normalnie mi naciąga przy jedzeniu......

My za chwilkę będziemy mieli premierę z jabłuszkiem:tak: Aż jestem ciekawa co Adaś na to;-)

K@siek tez tak myslałam, w końcu my tez mamy swoje upodobania co do jedzenia,ale ona nie lubimy żadnego mięska z ryżem i ziemniakami.Ryż ,zrozumie ale ziemniaki??

Kaju może za jakiś czas zaakceptuje takie jedzonko.

Adaś jak juz wspomniałam jadł dzisiaj jabłuszko:happy: tak się przy tym krzywił i śmieszne minki robił, że hej:tak: aż specjalnie na tę okazję nauczył się wypluwać. Zjadł odrobinkę, jutro spróbujemy znowu może mu będzie bardziej smakowało;-) A odkąd zaczęłam jeść codziennie jabłka Adaś bez problemu robi kupki więc może i takie jabłuszko mu pomoże. Mam nadzieję bo Debridat mu nic a nic nie pomaga:no:

K@siek - gratuluje pierwszego jabluszka, nie ma to jak naruralne sposoby wypedzania kupy. U nas po jabluszku zawsze jest obowiazkowo. Tak trzymac:)
Ja tez sie wycwanilam i mieszam malej mleko z kleikiem ryzowym bo samego kleiku nie chciala jesc. I tak ja oszukuje a jej smakuje (podaje bezsmakowy). Natomiast nie moge dziecka przyuczyc do herbatki, chyba jej konsystencja nie pasuje. Probowalam dawac tez lyzeczka ale nic, pluje na odleglosc, rownie daleko koperkowa jak i rumiankowa. (?)

Gratulacje premiery K@SIEK:-) ,MY normalnie kupujemy deserki i to wcina a dziś przez to że brakło daliśmy normalne tarte jabłuszko i jednak nie podeszło ,pluł na wszystkie strony:-D :-D

Kasiek,gratuluję premiery! Tak patrzę i nie moge wyjść z podziwu,wszystkie dzieciaki lipcowe a niektóre wcinają już nawet miesko a inne dopiero poznają nowe smaki...najważniejsze żeby zdrowo sie chowały! my z mięskiem jeszcze poczekamy ale na topie cały czas owocki i zupka marchewkowa z warzywami. Kasiek,jak Adas sie rozkręci z jedzeniem jabłuszka to znikną wszystkie kupkowe problemy,trenowalismy to ze 2 miesiace temu. Niestety tak to jest że czasem po mleczku cycowym robi się zastój i trzeba czyms popchnąć :)

reklama
Brawo dla Adaska!!! U nas jest mleczko na topie i ze wzgledu na to ze Allanek potrafi na raz zjesc 200ml co 3-4 godziny, to ostatnio nie daje mu za wiele sloiczkowych dobroci!!! Mleko je niezageszczone kaszkami!!! Poprostu nie chce przedobrzyc i utuczyc wlasnego synka!!! Dopiero moze lekarz mi powie jak mam go karmic zeby sie wszystkim ale po troszku najadal!!!

Do góry