reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych maluszkow

U nas sa i mojemu szkrabowi na szczescie smkuja, w smaku podobne troszke do marchewki, ale z gerbera tez nie ma tylko z innej firmy. Teraz bede mu mieszac marchewnke z ziemniakiem, moze to lyknie;-)
A Wikunia bulke wcina, wiesz Olu ma sie zeby to sie je, no nie;-) :-)

reklama
Juz 2 dni daje jabluszko, sama tre i maly wcina az mu sie uszka trzesa;-) Troszke sie krzywi, ale dziobek otwiera po wiecej:tak: Dziesiaj dodam do tego troszke marchewki, moze go przechytrze;-) :-)

Dziewczyny,jaką kaszke polecacie,jaki smak i firmę? Bo chciałabym zacząc podawać małemu ale nie taką,do której trzeba dodawac mleko modyfikowane bo jedziemy nadal na cycu,tylko raczej do przygotowania na wodzie...

My podajemy z ferbera zwykla kaszke bezsmakowa, ja mozna robic na wodzie, na mleku zwyklym, albo na modyfikowanym. A w Poslce nie wiem jakie kaszki sa:-)

Ja co prawda właśnie do mleczka sztucznego kaszke dodaję ale można ją i na wodzie...I Nestle jak Ewan "używam"...

My tez mamy Nestle ale jak narazie Wiki nie chce jesc:-( ...musiałam jej zmienic smoka na wiekszą dziurkę bo inaczej kaszka by nie przeleciała ale ona sie skumała i nie chce ciągnąć za szybko jej leci chyba...także kaszka leży i czeka sporóbuję za kilka dni...:tak:
jakie Wy dajecie smoki bo Wiki jedzie na najmniojeszej dziurce 0+ a kolejne to juz jest 4+ i własnie ona nie chce jesc z niego..myślicie ,że nie muszę jej na siłe zmieniac czy powinna juz mieć smoka dostosowanego do wieku?:baffled::baffled:

My juz mamy smoka z 4 dziurkami. A kaszki z butli tez za bardzo nie chce jesc,ale za to z lyzeczki chetnie wcina:tak: Wiki moze ty tez sprobuj z lyzeczki kaszke podac:-)

reklama
No właśnie ja chcę z łyzeczki podawać bo mały nie umie ciągnąć butli,bardzo rzadko używaliśmy-tylko do herbatki koperkowej a tak to tylko cycuś...Czyli te kaszki,które robi sie na wodzie mają już w sobie mleko modyfikowane? Bo jesli tak,to wstrzymam sie jeszcze chyba bo czy można dziecku cycowemu podawać jednoczesnie mleko modyfikowane? Boję sie broblemów brzuszkowych...

Do góry