No moj maly dostal dzisiaj druga polowe jabluszka i tak zajadal, ze az mi sie smiac chcialo. No i nie ma uczulenia, ale poprzednio cos bylo. Moze to platkach, bo mu mieszalam z jabluszkiem, bo nie chcial jesc. Musze teraz sprobowac znowu te platki, ale troche mi go szkoda, taki krolik doswiadczalny z niego.:-(
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Dlatego ja zawsze mówiłam do moich ciotek że pierwsze dziecko jest jak jeden wielki eksperyment
a one się oburzały

Dalam dzisaj mu te platki i jabluszko i nic ( na razie), jak sie ciesze. Nawet ladnie zjadl i dzobka otwieral po wiecej.;-) :-)
A dziewczynki jak dajecie kaszke, na kazde karmienie? Bo ja na razie tylko dalam mu raz na karmienie ale mleczka jeszcze troszke dopil i nie wiem czy dawac na kazde czy tylko raz na dzien
A dziewczynki jak dajecie kaszke, na kazde karmienie? Bo ja na razie tylko dalam mu raz na karmienie ale mleczka jeszcze troszke dopil i nie wiem czy dawac na kazde czy tylko raz na dzien

Ja jeszcze nie daje kaszki,Wiki narazie pije samo mleczko..mam zamiar jej dac w grudniu jak bede wPolsce bo tutaj sa syfiaste
kaszki,ze nawet ja bym ich nei chciala jesc...a ta kaszke to jak mu dajesz w butli? mieszasz z mleczkiem czy sama?

wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Jagusiu ja podgrzewam ,zupki żeby były cieplutkie ,lepiej smakują a deserki tak na chwileczkę wkładam do podgrzania
Mój dostaje już cały czas kaszkę w butelce ,on nie chce pić samego mleka a teraz jak jeszcze zmieniliśmy na Nutramigen to pewnie wogóle by nie wypił
A co do mleczka z kaszką to najpierw robię mleczko mieszam a potem dodaje kaszki
Mój dostaje już cały czas kaszkę w butelce ,on nie chce pić samego mleka a teraz jak jeszcze zmieniliśmy na Nutramigen to pewnie wogóle by nie wypił
A co do mleczka z kaszką to najpierw robię mleczko mieszam a potem dodaje kaszki
reklama