reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych maluszkow

Dziewczyny mój Mikołaj tez od jakiegoś czasu tj. 2-3 dni robi bobki, trochę większe, od kozich, konsystencji gliniastej, różnokolorowe, postanowiłam, że od jutra zacznę podawać mu więcej jabłuszka, od jutra też zaczynam kaszkę z jabłkami z Bobovity. Mam nadzieje, że po jabłkach rozluźni mu się stolec?

reklama
Z ta kaszka ja bym sie wstrzymala bo ona jest wlasnie ryzowa, ale jabluszka i soczek jak najbardziej;-)

ech, wspomina się sie te kupki "robione" tylko z mleczka cycowego! po kaszce i gerberze kupki zaczynają "walić" już wcale nie delikatnie!

Oj czuc czuc, tylko czasami to zmylka, bo tylko baczek poszedl:-D
A ja dalam dzisiaj Mikiemu jabluszko, ale mu smakowalo, dziobka otwieral i lykal ze nie nadazylam mu podawac, cale opakowanie by zjadl jak bym mu dala, ale i tak dalam pol. Trudno jak ma wyjsc uczulenie to i po jednej lyzezce wyjdzie, teraz spi. ale jak wstanie to zobaczymy:confused:

Nie wiem czy Wy też dziewczynki odczuwacie, jak ja, mojemu Mikusiowi nie smakują odstatnio deserki z HIPPA, za to GERBERA tymi to by się zajadał...dlatego ja już HIPPA nie kupie. A jakie jest wasze doświadczenie odnośnie HIPPA?

Moja Niunia wcinała z Hippa deserki i jej smakowały... aaaa i nie miałyśmy żadnych sensacji żołądkowych po nich, za to po soczku z Gerbera pobolewał ją brzuszek...

Mój Tomcio też ostatnio "zrezygnował" z HIPPA ale wszystkie słoiczki GERBERA to owszem owszem:tak: .Tylko nie lubi soku jabłkowego :eek: (obojętnie jakiej firmy)krzywi się i nie chce pić,zdecydowanie woli winogronowy z melisą i rumiankiem(chyba BoboVita ale nie jestem pewna:baffled: ).

reklama
Mój Tomcio też ostatnio "zrezygnował" z HIPPA ale wszystkie słoiczki GERBERA to owszem owszem:tak: .Tylko nie lubi soku jabłkowego :eek: (obojętnie jakiej firmy)krzywi się i nie chce pić,zdecydowanie woli winogronowy z melisą i rumiankiem(chyba BoboVita ale nie jestem pewna:baffled: ).

Aga to mój Mikołajek Twojemu Tomciowi przybija piątalka :-D ;-) , dokładnie tak samo zachowuje się teraz przy soczku jabłkowym, obojętnie jaki bym mu dała, to grymasi, i lubi ten sam co Tomaszek. :-)

Do góry