Dziewczyny mój Mikołaj tez od jakiegoś czasu tj. 2-3 dni robi bobki, trochę większe, od kozich, konsystencji gliniastej, różnokolorowe, postanowiłam, że od jutra zacznę podawać mu więcej jabłuszka, od jutra też zaczynam kaszkę z jabłkami z Bobovity. Mam nadzieje, że po jabłkach rozluźni mu się stolec?
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Aneczko mój też robił takie bobki i mały dostaje troszku soczku jabłkowego lub jabłuszko i wszystko jest w porządku
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Dokładnie,czasem to czuć juz z daleka że pieluszka pełna!
Oj czuc czuc, tylko czasami to zmylka, bo tylko baczek poszedl
A ja dalam dzisiaj Mikiemu jabluszko, ale mu smakowalo, dziobka otwieral i lykal ze nie nadazylam mu podawac, cale opakowanie by zjadl jak bym mu dala, ale i tak dalam pol. Trudno jak ma wyjsc uczulenie to i po jednej lyzezce wyjdzie, teraz spi. ale jak wstanie to zobaczymy

A ja dalam dzisiaj Mikiemu jabluszko, ale mu smakowalo, dziobka otwieral i lykal ze nie nadazylam mu podawac, cale opakowanie by zjadl jak bym mu dala, ale i tak dalam pol. Trudno jak ma wyjsc uczulenie to i po jednej lyzezce wyjdzie, teraz spi. ale jak wstanie to zobaczymy

Nie wiem czy Wy też dziewczynki odczuwacie, jak ja, mojemu Mikusiowi nie smakują odstatnio deserki z HIPPA, za to GERBERA tymi to by się zajadał...dlatego ja już HIPPA nie kupie. A jakie jest wasze doświadczenie odnośnie HIPPA?
Mój Tomcio też ostatnio "zrezygnował" z HIPPA ale wszystkie słoiczki GERBERA to owszem owszem
.Tylko nie lubi soku jabłkowego
(obojętnie jakiej firmy)krzywi się i nie chce pić,zdecydowanie woli winogronowy z melisą i rumiankiem(chyba BoboVita ale nie jestem pewna
).

reklama
Mój Tomcio też ostatnio "zrezygnował" z HIPPA ale wszystkie słoiczki GERBERA to owszem owszem.Tylko nie lubi soku jabłkowego
(obojętnie jakiej firmy)krzywi się i nie chce pić,zdecydowanie woli winogronowy z melisą i rumiankiem(chyba BoboVita ale nie jestem pewna
).
Aga to mój Mikołajek Twojemu Tomciowi przybija piątalka