reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Kaju nie przejmuj się ,mój "Naleśnik' też wstaje teraz w nocy ,je o 3 rano ,potem o 5.30 a następnie o 9.Jadłby na okrągło a tak fajnie było jak wstawał dopiero rano ,wydaje mi się że mleczko już jest dla niego za chude i nienajada się
Ja się wczoraj cieszyłam, że moja Niunia zjadła mleczko z kaszką o 21 i poszła spać, myślałam że pośpi już do rana, ale to by było zbyt piękne
o 23 się obudziła, musiała jeszcze cycka opróżnić
i poszła jak zwykle spać o 1 w nocy... Ale potem śpi do 8-9 rano...

OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Asiu,myślę,ze jeśli chodzi o jabłuszko to nie przedobrzysz,możesz spokojnie podac Wiktorii więcej tartego,nawwt pół słoiczka skoro jej tak smakuje,najwyżej tylko szybciej i luźniej się załatwi;-) naprawdę spróbuj!Dziewczynki mam pytanie czy jak daję małej w dzień jabłuszko tarte to mogę dać też soczek jabłkowy czy to już za dużo? Bo moja mała dostaje wścieklizny jak widzi słoiczek z sokiem albo jablkiemnajchętniej zjadłaby cały a ja daję jej na razie tylko 2 łyżeczki jabłuszka albo 50ml soczku, nie dawałam jej jeszcze 2 rzeczy w ciągu dnia i nie chcę przedobrzyć
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
A my ciagle czekamy z podaniem czegos Briankowi...to juz nawet nie chodzi o to ze czekam na 4 mies...ale maluch ostatnio ma jakies problemy z trawieniem chyba...duzo placze przy ssaniu...po jedzeniu tez.w ogole chyba nie ma apetytu...zeby cos zjadl musze karmic go na stojaco chodzac po pokoju i bujajac go..i nie moze do tego zrobic kupki...dzisiaj tez nie bylo:-( ...chyba teraz to nienajlepszy moment zeby wprowadzac jakies nowosci...jak myslicie????a do tego jutro ma szczepienie...5w 1..i jeszcze jakies oddzielne..to w ogole bedzie oslabiony...az mi go szkoda..
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Iwonko,u nas właśnie jak mały miał problem z kupka to podaliśmy jabłuszko i naprawdę kupka szybko się pojawiła! A nie robił nawet po 7-10 dni...teraz odkąd je marchewke albo jabłko to kupka jest codziennie

Ja wczoraj dalam malemu troszke jabluszka i jak jadl, to pojawily sie na policzku czerwone plamki, ale zaraz po zniknely. Dzisiaj tez sprobuje i zobaczymy czy bedzie ok. Mam nadzieje ze to nie kolejna alergia

OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Martusiu,aż dziwne bo jabłuszko powinno najmniej uczulać
oby to nie była alergia...

reklama
mój już regularnie zjada pół słoiczka gerbera-albo zupka warzywna od 4-go m-ca albo marchewka z owocami leśnymi lub winogronami, a poza tym czasem kaszka ryżowa z malinkami, karmiona łyżeczką, do tego oczywiście cyc, a mimo to na buzi nie wygląda na grubaska, ale udka ma konkretne!