Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Aneczko nasz Piotruś jak mu się ulewa to czasami razem z mleczkiem a czasami samym piciem,a karmienie wygląda u nas dokładnie tak samo jaku martag z tym że 160 to jeszcze w siebie nie dał rady wcisnąć najczęściej je 100-120 czasem upomni sie o więcej ale bardzo rzadko i równie jak martag sie nie przejmuje bo myślę podobnie że jak będzie głodny to z pewnością się upomni.
Jagusiu teraz witaminka D3 jest bardziej potrzebna bo jak jest słonko to sama się wytwarza pod skórą pod wplywem promieni słonecznych,jako ciekawostkę wyczytalam gdzieś że wystarczy 1 minuta naświetlania promieniami słonecznymi twarzy i rączek żeby wytworzyła się w organiźmie odpowiednia jej dawka.
Kociu a kiedy zmienilaś jej to mleczko? ja ciągle daje Nan1 i myślalam o zmianie ale jak skończy 4 miesiące
Jagusiu teraz witaminka D3 jest bardziej potrzebna bo jak jest słonko to sama się wytwarza pod skórą pod wplywem promieni słonecznych,jako ciekawostkę wyczytalam gdzieś że wystarczy 1 minuta naświetlania promieniami słonecznymi twarzy i rączek żeby wytworzyła się w organiźmie odpowiednia jej dawka.
Kociu a kiedy zmienilaś jej to mleczko? ja ciągle daje Nan1 i myślalam o zmianie ale jak skończy 4 miesiące