reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
MARTUŚ ale to nie są frytki ze sklepu i takich swoiskich jeszcze nierobiłam w piekarniku i nie wiem co by z nich było.
KOCIU masz prawo nie wiedzieć.Grysik to nic innego jak kasza manna ,wystarczy tylko zagotować mleko i powoli wsypywać kasze manne.Ale trzeba uwazać żeby nie przesadzić.Grysik musi rzadki bo zaraz gęstnieje,więc jak będziesz robić to musisz patrzeć i sypać po troszku i odczekać chwilkę a jak będzie zbyt rzadkie to dosypać ,jeszcze troszkę.Gotujemy to przez chwilke ,ja osobiściee jeszcze dosładzam.Można polać ociupińką soku.Ale zapytaj mamy ,ona powinna wiedzieć.
KOCIU masz prawo nie wiedzieć.Grysik to nic innego jak kasza manna ,wystarczy tylko zagotować mleko i powoli wsypywać kasze manne.Ale trzeba uwazać żeby nie przesadzić.Grysik musi rzadki bo zaraz gęstnieje,więc jak będziesz robić to musisz patrzeć i sypać po troszku i odczekać chwilkę a jak będzie zbyt rzadkie to dosypać ,jeszcze troszkę.Gotujemy to przez chwilke ,ja osobiściee jeszcze dosładzam.Można polać ociupińką soku.Ale zapytaj mamy ,ona powinna wiedzieć.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
a robicie na zwykłym mleku czy na modyfikowanym?
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Oleńko na zwykłym 3,2%
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Julia,napawdę karmilas tylko piersia do roku? przeciez maluszki potrzebują innych składników niz mleko duzo wczesniej! ja karmiłam piersią az Oliś skonczył rok i miesiąc,ale juz od 5 miesiąca wprowadzalismy deserki,kaszki itp....
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
jeszcze apropos kaszy manny to my jemy taka Bobovity,dodaję owocki ze sloiczka i jest pycha! Ale tej zwykłej też spróbujemy!