reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie naszych maluszkow

reklama
Niezłe mają gusta jedzeniowe nasze Szkraby-Zuza też uwielbia ogórki kiszone-jak ja...

A dajecie Maluchom tę kaszkę Na smaczny sen?Bo Zuza ją też uuuuuwielbia!

Ano właśnie!Tę ze słoiczka Młodziutka je od dawna a tę BoboVity właśnie odkryłam niedawno-jedno wielkie MNIAM!!!

Mali smakosze ogórków.
Mój maleńki nadal ma alergię pokarmową na białko mleka już próbowałam z zwykłym bebilonem i nadal suche policzki biegunka itd ciekawa jestem ile to potrwa mam prubować za pół roku. Taki pyszności przechodzą koło nosa mojemu szkrabkowi danonki itp mniammm

Tasha, nie martw sie Adrianek ma wszystko przed sobą :)

Dziewczyny czy podajecie dzieciaczką juz mleko krowie? Ja nadal jestem na NAN3, a znajoma ma 6 miesieczna coreczke i podaje jej krowie mieszane na pol z woda!!:szok:

Wiesz Wiolu bo tak sie zastanawiam, po tej ostatniej trzydniowce Kaja jak mi jadła 300 ml na sniadanie i kolacje tak teraz max 120 ml.
Nie wiem jak wprowadza sie takie mleko i jakie jest polecane 2% czy 3.2% choc gdzies tam obilo mi sie o uszy ze 2% jest najbardziej naturalne... no i jak je rozcienczać? Pół na pół?
Danonki od 10 miesiaca wcina a one tez sa na mleku.

reklama
Bylam dzisiaj z Maryska na kinderbalu i byla smieszna akcja, bo tak ok. 18-tej wszystkie mamy wypakowaly dla swoich pociech jedzenie (jedne zupki, drugie kaszki) i kazde dziecko na widok swojego talerzyka i lyzeczki dalo dyla. Panowalo natomiast ogromne zainteresowanie jedzeniem kolezanek/kolegow. Tak wiec mamy nakarmily swoim jedzeniem nie swoje dzieci i w ten sposob maluchy byly zadowolone i najedzone. My za to lekko zdziwione:tak:.

Do góry