reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
kociu,tę ze słoika Hippa czy Bobovity sypaną? U nas obie na topie
Olis kiszonych nie lubi ale surowe ogóry wcina ze smakiem;-)
Olis kiszonych nie lubi ale surowe ogóry wcina ze smakiem;-)
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
U nas zadne kaszki nie wchodza nawet taka czekoladowa jej kupilam ale wszystko bleeeeee
Tasha22
Fanka BB :)
Mali smakosze ogórków.
Mój maleńki nadal ma alergię pokarmową na białko mleka już próbowałam z zwykłym bebilonem i nadal suche policzki biegunka itd ciekawa jestem ile to potrwa mam prubować za pół roku. Taki pyszności przechodzą koło nosa mojemu szkrabkowi danonki itp mniammm
Mój maleńki nadal ma alergię pokarmową na białko mleka już próbowałam z zwykłym bebilonem i nadal suche policzki biegunka itd ciekawa jestem ile to potrwa mam prubować za pół roku. Taki pyszności przechodzą koło nosa mojemu szkrabkowi danonki itp mniammm
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Tasha, nie martw sie Adrianek ma wszystko przed sobą
Dziewczyny czy podajecie dzieciaczką juz mleko krowie? Ja nadal jestem na NAN3, a znajoma ma 6 miesieczna coreczke i podaje jej krowie mieszane na pol z woda!!
Dziewczyny czy podajecie dzieciaczką juz mleko krowie? Ja nadal jestem na NAN3, a znajoma ma 6 miesieczna coreczke i podaje jej krowie mieszane na pol z woda!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja już dawałam Oskarkowi mleko z płatkami ale jest na razie beeeee,więc poczekam
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Wiesz Wiolu bo tak sie zastanawiam, po tej ostatniej trzydniowce Kaja jak mi jadła 300 ml na sniadanie i kolacje tak teraz max 120 ml.
Nie wiem jak wprowadza sie takie mleko i jakie jest polecane 2% czy 3.2% choc gdzies tam obilo mi sie o uszy ze 2% jest najbardziej naturalne... no i jak je rozcienczać? Pół na pół?
Danonki od 10 miesiaca wcina a one tez sa na mleku.
Nie wiem jak wprowadza sie takie mleko i jakie jest polecane 2% czy 3.2% choc gdzies tam obilo mi sie o uszy ze 2% jest najbardziej naturalne... no i jak je rozcienczać? Pół na pół?
Danonki od 10 miesiaca wcina a one tez sa na mleku.
reklama
Bylam dzisiaj z Maryska na kinderbalu i byla smieszna akcja, bo tak ok. 18-tej wszystkie mamy wypakowaly dla swoich pociech jedzenie (jedne zupki, drugie kaszki) i kazde dziecko na widok swojego talerzyka i lyzeczki dalo dyla. Panowalo natomiast ogromne zainteresowanie jedzeniem kolezanek/kolegow. Tak wiec mamy nakarmily swoim jedzeniem nie swoje dzieci i w ten sposob maluchy byly zadowolone i najedzone. My za to lekko zdziwione.