reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ale to są właśnie mądrości naszych matek i teściowych.Nic tylko udusić ,.
Moja mama to mnie wkurza od rana ,czasami mam jej dość i to tak serdecznie .Nie dość że nawet jej nie interesuje czy mam co zjeść a jeździ do sklepu codziennie to nawet nie podejdzie i nie zapyta czy może by coś mi kupić .A gdy sięubrałam i już wychodziłam to była oburzona że tyle kilometrów idę z maluchem .A potem przed kąpaniem dwa razy zwróciła mi uwagę że mam jeszcze okno otwarte tak jabym nie wiedziała że trzeba zamknąć .Normalnie udusići odstrzelić .
Przepraszam od razu że piszę nie w tym wątku co trzeba
Moja mama to mnie wkurza od rana ,czasami mam jej dość i to tak serdecznie .Nie dość że nawet jej nie interesuje czy mam co zjeść a jeździ do sklepu codziennie to nawet nie podejdzie i nie zapyta czy może by coś mi kupić .A gdy sięubrałam i już wychodziłam to była oburzona że tyle kilometrów idę z maluchem .A potem przed kąpaniem dwa razy zwróciła mi uwagę że mam jeszcze okno otwarte tak jabym nie wiedziała że trzeba zamknąć .Normalnie udusići odstrzelić .
Przepraszam od razu że piszę nie w tym wątku co trzeba
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Mam dylemat,wlasnie odciagnelam 80 ml pokarmu,ale mojemu maluszkowi potrzeba ok 100 zeby pojadl,jutro mam zamiar wybrac sie na dluzej do centrum i chce zostawic Michalowi jedzonko dla Brianka.nie wiem czy np.za godznke moge dociagnac tak 20 ml.do tej samej buteleczki??czy tak mozna mieszac pomkarm z kilku odciagan??zupelnie sie na tym nie znam.... ???
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
dodoje sie jutro..bo teraz niestety maly wszystkoz e mnie wyssal..mam nadzieje ze bedzie ok..jkak doloze rannego mleka do dzisiejszego..
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
boszeee,mój maluch dopominał sie dzis cyca co godzinę musiałam dzis wyjść z Darkiem na godzinę i potem znów na tyle i opiekowała się Oliwierem moja mama i za każdym razem urządzał jej koncert płaczu...a może to nie był głód tylko co innego?????????? Czasem sie boję,że źle odczytuję o co chodzi mojemu dziecku i pakuje mu cyca do buzi,ale ona za każdym razem ciągnie,to pewne dlatego waży juz ponad 6 kg?
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ma chłopak apetyt hi hi hi .
Ja po wczorajszym spacerze myślałam że młody pośpi trochę dłużej bo okąpałam go o 18.30 a zawsze kąpie o 17.00 i tu się pomyliłam .Zamiast wstać gdzieś około północy to wstał z wrzaskiem do jedzenia o 22.30 i później już wstawał co 2 godziny a wstawał co 3 ,oczy miałam normalnie na zapałkach .I do tego jak się obudził nad ranem gdzieś tak koło 3.00 ,oczywiście pojadł ale wcale nie miał zamiaru spać,tylko cały czas się śmiał (chyba z biednej matki hi hi hi) i tak do 5 rano .myślałam że go uśpię u mnie na łóżku ale nic z tego maluch nie lubi leżeć na łóżku i tak go trochę nosiłam a troszkę sobie leżał ,tyle tylko że musiał mnie cały czas widzieć i trzymać mojego palca ,wtedy był cały heppi Także teraz chodzę śnięta a mały śpi w najlepsze . :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ja po wczorajszym spacerze myślałam że młody pośpi trochę dłużej bo okąpałam go o 18.30 a zawsze kąpie o 17.00 i tu się pomyliłam .Zamiast wstać gdzieś około północy to wstał z wrzaskiem do jedzenia o 22.30 i później już wstawał co 2 godziny a wstawał co 3 ,oczy miałam normalnie na zapałkach .I do tego jak się obudził nad ranem gdzieś tak koło 3.00 ,oczywiście pojadł ale wcale nie miał zamiaru spać,tylko cały czas się śmiał (chyba z biednej matki hi hi hi) i tak do 5 rano .myślałam że go uśpię u mnie na łóżku ale nic z tego maluch nie lubi leżeć na łóżku i tak go trochę nosiłam a troszkę sobie leżał ,tyle tylko że musiał mnie cały czas widzieć i trzymać mojego palca ,wtedy był cały heppi Także teraz chodzę śnięta a mały śpi w najlepsze . :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
a mój po wczorajszej kąpieli i jedzonku spał od ok. 21,30 do 5 rano. I to jeszcze zmusiłam go wtedy do obudzenia martwię się o niego a najgorsze jest to ze nasza pediatra jest na urlopie i bedzie dopiero we wrzesniu. Chyba bede musiala póść do innego ale wczesniej pojdziemy sie jutro zważyc. Płakać mi się chce jak widzę ile Wasze maluszki przybrały a ile moj. Przecież ona cały dzien wisi na cycu a w nocy budzi się co 3-4 godziny no czasem 5 ale to rzadkość.
reklama
moja jak po kąpieli i jedzonku ok 22 uśnie to budzi się między 4-5 rano, czasami robi mamusi prezent i budzi się o 6 Za to w dzień je praktycznie co godzinę, także nigdzie bez niej nie mogę się ruszyć.
Najbardziej dziwi mnie to, że tyle je przez cały dzień, a robi jedną kupkę dziennie i wcale nie taką ogromniastą ;D
Najbardziej dziwi mnie to, że tyle je przez cały dzień, a robi jedną kupkę dziennie i wcale nie taką ogromniastą ;D