reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie naszych dzieciaczków piersią i /lub butelką

KOTAno co Ty po prostu po kilku dniach laktacja się unormowała i było ok w żadne odciąganie się nie bawiłam, przyznam że nawet o tym nie pomyślałam

reklama
Nikuss, ja tez daj herbatke słodkich snów z humany. Jest juz od 1 tygodnia zycia. Zawiera meliske i inne zioła. To teraz ulubiona herbatka Adasia. I rzeczywiscie uspokaja :tak:

Dałam Mikołajowi jakiś miesiac temu herbatke uspakajającą z hippa i dostał wtedy mega kolki!!!!Moze zbieg okolicznosci bo nie wypil za duzo. On nie chce pic herbatek, chociaz z humany nie probowalam

reklama
Chciałam kupić herbatkę z Humany, którą polecała Freiya, ale nie widziałam w żadnym sklepie. Pijemy herbatkę z kopru włoskiego z Hippa i mała lubi, ale trzeba jej podać w odpowiednim momencie. U nas jest to czas zabawy na macie edukacyjnej :)
Herbatki z rumianku Misia nie zaakceptowała, ale jeszcze będziemy próbować.
Czasem podajemy jej też wodę, ale nie zawsze przechodzi. Robi wtedy "pfeee" :D

Do góry