Anhira, co do Nutramigenu, to ja tez tym świństwem muszę karmić Mata. Najpierw też nie chciał, ale mu zaczęłam słodzic zwykłym cukrem, pół łyezki i jakoś zjada. Może spróbuj z ukrem?? Albo dolewaj trochę soku jabłkowego gerber, tak też robiłam, ale przy córce i te pomogło.
Jesteśmy po wizycie u alergolog Uwielbiam tę babkę jest konkretna i wie co robi. Oczywiście Kubuś przybył stanowczo za mało i stwierdzenie że tak ma to g... prawda. Plan jest taki że początkowo staramy się przejść na bebilon pepti. Przez tydzień jedno karmienie bebilonem i obserwacja. Jeśli się uda to git a jeśli coś będzie nie tak albo delikwent odmówi współpacy to przechodzimy na 3 posiłki bezmleczne 2 razy Sinlac + zupka brokuły i ziemniak z oliwą z oliwek. Śliwki zostają w diecie i jeszcze mamy ponownie sprawdzić te jabłko. Co do badań to doktor dokładnie sprawdziła i stwierdziła że nie widzi żadnych podstaw do podawania leków. Przez 3-4 dni mamy przemywać siusiaka pod napletkiem rivanolem i zrobić badanie ponownie. A i zaproponowała zmianę pediatry Jestem za