kota-behemota
Q & H team
Asko, widać z Karolinki taka mała degustatorka może po prostu lubi się przytulać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanka:
1.czym myjecie butelki?
płynem do naczyn czy tylko woda?
2.wyparzacie za kazdym razem?
3.czy przy karmieniu mieszanym podajecie na przemian butle osobno z mm i osobno z mlekiem z piersi czy przy kazdym karmieniu mieszacie?
4.ktora z Was chce przejsc tylko na mm i jak to robi?:-)
Chcialabym juz niedlugo przejsc tylko na mm ale ciagle mam jeszcze troche pokarmu i szkoda mi go nie podawac maluszkowi, macie tez tak?:-)
Od skończonego 4 miesiąca. Jemy go 4 dni nie taki gęsty jak na opakowaniu każą i z butli i nic nam nie jest . Może dziś spróbujemy gęściejszy i łyżeczką. Kleik ryżowy bądz kukurydziny jest stosowany do zagęszczania zupek i innych przecierów. Jest lżejszy niż kaszka i warzywa czy owoce. Ryżowy częściej powoduje zaparcia niż kukurydziany. Pomaga nam w lepszym spaniu w nocy bo pierwsza pobudka jest dopiero o 4-5 rano.Mamcia mozna juz od 3 miesiaca podawac kleik?