dokładnie takAnkubator - wiem, co znaczy teściowa i jej opowieści nie słuchaj Jej nasz pokarm jest wystarczający, bo pierwsze kilka pociągnięć malca gasi jego pragnienie, a po nich mleko jest bardziej tłuste i syci dzidzię także w zupełności sama pierś wystarcza, zwłaszcza, że Niuniek ładnie przybiera. Jeśli nie ma takiej potrzeby (czyt. zaparcia, kolki) to żadnych herbatek nie potrzeba co innego na MM, tam dopajać trzeba.
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Mam pytanie do mam karmiących piersią i MM jak wygląda u Was podawianie witaminy K+D?
Podawać tak jak przy samej piersi?
Podawać tak jak przy samej piersi?
kota-behemota
Q & H team
Freyia, u nas jak pierwszy raz zjadłam czekoladę, to wysypało Kubie plecki i brzuszek wieczorem następnego dnia, po 2 dniach wszystko zeszło. Teraz znów znajdłam kawałek i dziś dzień trzeci od tego faktu nadal czysta, ładna skórka, więc wg mnie Kuba już się przystosował i "lubi" czekoladkę
Jakich używacie wkładek laktacyjnych? Mi najbardzie podchodzą NUKi, ale nie mogłam ich ostatnio kupić i wczoraj kupiłam Bella - odradzam! Co za bardziew! W ogóle nie są nieprzemakające i wszystko zaraz jest mokre :/
Aha, na początku miałam Canpol i w sumie też były spoko, tyle że NUKi są większe i jednocześnie cieńsze.
Dzisiaj z braku innego wyjścia kupiłam wkładki Penaten, ale jeszcze nie przetestowałam.
A może polecacie jeszcze coś innego?
Aha, na początku miałam Canpol i w sumie też były spoko, tyle że NUKi są większe i jednocześnie cieńsze.
Dzisiaj z braku innego wyjścia kupiłam wkładki Penaten, ale jeszcze nie przetestowałam.
A może polecacie jeszcze coś innego?
kota-behemota
Q & H team
Mła, ja używam Tommee Tippee i jestem z nich zadowolona, są duże i cienkie, no i co najważniejsze - chłonne
inka85
Mamusia Aleksego
Dla mnie Bella to jakas masakra, pieniądze wyrzucone w błoto!mam w domu jeszcze NUKi i Penaten więc dzis zacznę próby,bo inaczej w takim tempie przemakania nie wyrobie z praniem!i bluzek mi tez zabraknie...
reklama