reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie naszych brzdąców piersią i / lub butelką

reklama
słuchajcie, b ona temacie piersiowym jest o glutenie...Karmiące butlą też po skończonym 5 miesiącu mają wprowadzać gluten ...czyli dla niektórych już niedługo..i szczerze przyznam, że ja mam duże lęki jeśli chodzi o ten gluten wstrętny, bo nigdy nie wiadomo...czy któraś pytała pediatrę o tę sprawę?

Ja ze swoim alergikiem raczej będę stosować zalecenia WHO poradzę się jeszcze swojej alergolog ale jak ją znam to karze wprowadzać nie za wcześnie

No schemat to ja znam, tylko jak się człowiek nasłucha o zagrożeniach związanych z glutenem to aż ciary przechodzą..:szok:

No schemat to ja znam, tylko jak się człowiek nasłucha o zagrożeniach związanych z glutenem to aż ciary przechodzą..:szok:
jak bylyśmy u pediatry teraz na dniach to powiedziała ,żeby wprowadzać gluten bez żadnych obaw!!!!!!Najlepiej najpierw z gotowych słoiczków bo tam są te ilości dobrze pomieszane!!!:tak:
A babeczki ja mam pytanie czy karmi któraś maluszka mlekiem NAN ACTIV????
ostatnio widzialam takie fajne duże opakowanie w sklepie no i zetknełam się też z pozytywnymi opiniami na jego temat i sie zastanawiam czy nie spróbować??!!
bo my do tej pory na bebilonie i bebiko też wypróbowałyśmy i wszystko jest oki tylko młoda ulewa :-(...wiem wiem Ar mogłabym kupić tylko nie wiem czy to nie byłyby pieniądze wyrzucone w błoto??:eek:

reklama
Małpko, my zanim zdiagnozowali skazę u nas, używaliśmy mleka AR i nie są to pieniążki w błoto wyrzucone, Jacek natychmiast przestał ulewać...teraz Bebilon Pepti zgęszczamy, tak jak był ar zagęszczony, mączką z chleba świętojańskiego, tylko my stosujemy po prostu zagęszczacz.

Do góry