nadika
Fanka BB :)
Mam pytanie jak jest u was z czestotliwoscia karmienia: ja dopoki byla siara karmilam z dwoch piersi po 10-15 min z kazdej. Teraz mala obciaga :-) piers i czasami jeszcze lyknie z drugiej, ale wtedy to raczej przysypianie niz jedzenie. Wczoraj w nocy chciala cycka co godzinemyslalam ze mi sutki odpadna (ale jeszcze sie trzymaja
). Jak jest u was, karmicie na zadanie czy twardo co 3 godz? Mi jest Lili w ciagu dnia czasami trudno wybudzic bo przesypia chetnie dluzej niz 3 godz na raz
Na sutki jak juz pisalam pomaga Bepanthen, na prawde polecam, zalecza w zasadzie miedzy jednym karmieniem a drugim.
Ja odkąd wróciłam z małym ze szpitala to karmię na żądanie. Na początku Natan budził się co 3 godz, bo tak też był karmiony w szpitalu. Teraz już mu sie to zmienia i czasem w nocy budzi się co 1,5 - 2godz a czasem co 4 godz. Czasem mam wrażenie że wypija przez 5-10 min mleko a potem to już sobie tylko pierś trzyma.
Macie takie wrażenie że braknie wam mleka?? bo ja coraz bardziej się boję że jak bedzie tak nieregularnie jadał to mleka może mniej przybywać.