reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

U nas za to na odwrót - cycusia to ciągle by chciał.
Za to jak ściągnę i podaję w butli to beeeee.

A przecież jak będę chciała gdzieś wyjść i ściągnę mleko to co .... nie zje.
Chyba cycki zostawię w domu :-p;-)

reklama
Czy Wasze dzieciaczki dzisiaj były marudne? No Bartek przechodził samego siebie :( Nie wiem,czy przechodzi skok rozwojowy,ale ciągle by wisial na cycusiu, w nocy budzi sie dokładnie co 2 godziny i chce jesć, zreszta w ciagu dnia to samo, ogolnie wygladam jak zombi :((

Szkoda, że nie można ich tak odmontować...

Czy Wasze dzieciaczki dzisiaj były marudne? No Bartek przechodził samego siebie :( Nie wiem,czy przechodzi skok rozwojowy,ale ciągle by wisial na cycusiu, w nocy budzi sie dokładnie co 2 godziny i chce jesć, zreszta w ciagu dnia to samo, ogolnie wygladam jak zombi :((

U mnie dzisiaj najgorszy dzień jaki był kiedykolwiek.
Coś ją bolał brzuszek, cycka nie chciała i darcie z krótkimi przerwami.
MASAKRA!
W końcu ją przystawiłam podając herbatkę z butli i przysuwając do piersi, a jak zamknęła oczk to złapała i zjadła.
Jutro szczepienie. Mam nadzieję, że jej te fanaberie miną!

Zapomniałam dodać, że:

* czarne tygodnie oznaczają okresy marudzenia i czasem dziwnych i niezrozumiałych zachowań maluchów

* tygodnie z piorunem to "punkty kulminacyjne" czyli już wiemy kiedy z domu uciekać i nie wracać :-p

* a podczas tygodni ze słoneczkiem mamy małego aniołka, kochanego cukiereczka zadowolonego z życia.

mam tak samo, ale herbatke pije z butli. W najgorszym wypadku zawsze można dać łyżeczką:)

reklama

haha miałam tak z Laura nigdzie wyjsc nie mogłam:baffled::baffled::baffled:
A ja pochwaliłam Bartka za regularność i mam - dziś karmienie w ciągu dnia co 2 godziny :dry:
dlatego ja nie chwale:-p:-D

Do góry