reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

Zobacz załącznik 427280narazie nie skonczony kacik ale juz skrecone mebelki reszta pozniej bo panele dopiero sa i sciany i panele scienne umyte a komode potem sie odsunie ale jutro dalsze noszenie mebli ;-)

reklama
Rany! Jak ja Wam zazdroszczę! A ja tak jestem w tyle z pokoikiem dla Małej:-(. I przez to co raz bardziej jestem nerwowa. Niby mam jeszcze trochę czasu ale i tak boje się, że nie zdążę....

Nasz skromny naciągany mocno kącik..

Oby udało sie przenieść.. Ale swoje miejsce na ziemi synuś już ma :)
Kołysia:

Zobacz załącznik 426449
Tutaj na półkach beda z IKEI materialowe pudelka na ciuszki ktore leza na przewijaku :zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 426450
Zobacz załącznik 426451
Ostatnie pranie ..karton oczywiscie tez zniknie :sorry:
Zobacz załącznik 426452

Angel kącik skromny, ale za to ile miejsca na miłość ;-) Znam osoby, które od początku miały wszystko - duże pokoje pełne najdroższych zabawek, a tęskniły tylko za jednym - za miłościa rodziców, Jestem święcie przekonana, że u Was tego najważniejszego nie zabraknie, bo to widać po Tobie i Twoim J., a cała reszta nie jest ważna - choć będzie w swoim czasie.

Atan kocham tę żyrafkę - gdybym kupowała łóżeczko, to pewnie takie same. A tak mam żyrafe tylko na koszuli nocnej :-)

aj dziewczyny szalejecie! Pięknie!
A ja jeszcze nie zdążyłam kupić Jagodzie tapczanika:-( wrrr muszę moje starego nakręcić i w ten weekend pojedziemy już chyba:wściekła/y: bo mała mi się nie odzwyczai.... Muszę jeszcze wyszorować łóżeczko i wyprać pokrowiec z materacyka (na szczęście zainwestowaliśmy w porządny materacyk i się nie wydusił w żaden sposób...>

hello

pokoiki ładne,ładnie urzadzone mebelki takze ;] teraz tylko rodzic tn najwczesniej za 4 tygodnie !!!!

my nie robimy pokoju bo mala z nami bedzie do roku czasu mieszkac haha w sypiali wiec do mebli co teraz mamy dolaczy po prostu łozeczko i tyle ;]

ale potem robimy machniom z pokojem syna i on wraz ze siorka bedzie mieszkal w sypilani a my do mlodego pokoju wtedy bede od nowa urzadzac ;] od malego pokoj w blogu na zamknietym widac i chyba nawet foty tez wklejalam kiedys ?(skleroza) wiec cąły asortyment pojdzie do sypialni tylko fototapete znow bede musiala kupic bo ta z jego pokoju raczej sciagnac i przeleic sie nie da a szkoda bo duzo kosztowala i fajnie wykonana!

reklama
Do góry