reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

bo nie ważne gdzie mieszkamy ważne, że kochamy nasze dzieci.
ja tez przez jakis czas mojego zycia jako dziecko mieszkałam w średnich warunkach, ot takie były czasy, ale generalnie nigdy z tego powodu nie byłam nieszczęśliwa. nawet całkiem dobrze wspominam tten okres bo bardzo sobie sasiedzi wzajemnie pomagali.

reklama
Perelandra - ja będę miała tylko 2 metrową ścianę dla malucha wejdzie łóżeczko i komoda i koniec miejsca bo zaraz zaczyna się łózko moje.O fotelu mogę pomarzyć chociaż na upartego bym wcisnęła pod okno tylko nie wiem po co jak to po drugiej stronie a okno ala balkonowe bez balkonu.Teraz remont dzieci w pokoju robimy ,ale trzeciego już do nich nie wcisnę i niestety urządziliśmy sie jakoś i wiemy że będzie trzeba kombinować większe bo ciasno.A Córcia chciałabym żeby sama była w pokoju a chłopaki najwyżej razem kiedyś.Ale teraz nie ma na to szans.I jeszcze inne komplikacje życiowe nie jest łatwo jak piszą dziewczyny najważniejsze zdrowe i kochane a kącik każdy piękny:-)

Nasz skromny naciągany mocno kącik..

Oby udało sie przenieść.. Ale swoje miejsce na ziemi synuś już ma :)
Kołysia:

DSCF0203.jpg
Tutaj na półkach beda z IKEI materialowe pudelka na ciuszki ktore leza na przewijaku :zawstydzona/y:
DSCF0204.jpg
DSCF0205.jpg
Ostatnie pranie ..karton oczywiscie tez zniknie :sorry:
DSCF0208.jpg

Nasz skromny naciągany mocno kącik..

Oby udało sie przenieść.. Ale swoje miejsce na ziemi synuś już ma :)
Kołysia:

Zobacz załącznik 426449
Tutaj na półkach beda z IKEI materialowe pudelka na ciuszki ktore leza na przewijaku :zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 426450
Zobacz załącznik 426451
Ostatnie pranie ..karton oczywiscie tez zniknie :sorry:
Zobacz załącznik 426452

Angel sweetasnie! Kolysia cudo! Już rozek leży - super aż ma sie ochotę westchnac ahhh ;)
Synus będzie szczęśliwy ;-)

reklama
Do góry