reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

bo nie ważne gdzie mieszkamy ważne, że kochamy nasze dzieci.
ja tez przez jakis czas mojego zycia jako dziecko mieszkałam w średnich warunkach, ot takie były czasy, ale generalnie nigdy z tego powodu nie byłam nieszczęśliwa. nawet całkiem dobrze wspominam tten okres bo bardzo sobie sasiedzi wzajemnie pomagali.

reklama
Perelandra - ja będę miała tylko 2 metrową ścianę dla malucha wejdzie łóżeczko i komoda i koniec miejsca bo zaraz zaczyna się łózko moje.O fotelu mogę pomarzyć chociaż na upartego bym wcisnęła pod okno tylko nie wiem po co jak to po drugiej stronie a okno ala balkonowe bez balkonu.Teraz remont dzieci w pokoju robimy ,ale trzeciego już do nich nie wcisnę i niestety urządziliśmy sie jakoś i wiemy że będzie trzeba kombinować większe bo ciasno.A Córcia chciałabym żeby sama była w pokoju a chłopaki najwyżej razem kiedyś.Ale teraz nie ma na to szans.I jeszcze inne komplikacje życiowe nie jest łatwo jak piszą dziewczyny najważniejsze zdrowe i kochane a kącik każdy piękny:-)

Nasz skromny naciągany mocno kącik..

Oby udało sie przenieść.. Ale swoje miejsce na ziemi synuś już ma :)
Kołysia:

DSCF0203.jpg
Tutaj na półkach beda z IKEI materialowe pudelka na ciuszki ktore leza na przewijaku :zawstydzona/y:
DSCF0204.jpg
DSCF0205.jpg
Ostatnie pranie ..karton oczywiscie tez zniknie :sorry:
DSCF0208.jpg

Nasz skromny naciągany mocno kącik..

Oby udało sie przenieść.. Ale swoje miejsce na ziemi synuś już ma :)
Kołysia:

Zobacz załącznik 426449
Tutaj na półkach beda z IKEI materialowe pudelka na ciuszki ktore leza na przewijaku :zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 426450
Zobacz załącznik 426451
Ostatnie pranie ..karton oczywiscie tez zniknie :sorry:
Zobacz załącznik 426452

Angel sweetasnie! Kolysia cudo! Już rozek leży - super aż ma sie ochotę westchnac ahhh ;)
Synus będzie szczęśliwy ;-)

reklama
Do góry