reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje naszym maluchom

zle mnie zrozumialas, ja tez go mam w calosci. ale zakladasz go po prostu tak, ze pierwsza czesc dajesz za glowke dziecka na krotszy bok, a dwie nastepne czesci na dluzszy bok lozeczka. a nie: 1 czesc na dluzszy bok, 2 czesc za glowke i 3 czesc na dluzszy bok.
kumasz? czy poslac fote?:)

aaaaa, takieeee butyy. Kumam kumam:tak:, zaraz spr jak to bedzie wyglądać....na pewno ładniej tak w całości, ale co tam

tyle że u mnie łóżko jest za łóżeczkiem, chyba troche widać, i ja teoretycznie to najlpepiej jakbym małą przekręciła własnie w drugą stronę, czyli odwrotna do kierunku spania mojego,. najlepiej jakbym tego zagłówka nie miała

Ostatnia edycja:
reklama
antonina jak mialam w calosci ochraniacz przy pierwszej dzidzi (matko teraz chlop ma 5 lat, a ja na niego dzidzia!!) to jak juz mial 3 mce to sie przekrecal 'do gory nogami' zeby widziec co dzieje sie wokoło.
dzieci niestety mają w d...to co ladne:-D

edit: wstaw fote jak wyglada ten drugi sposob...

antonina jak mialam w calosci ochraniacz przy pierwszej dzidzi (matko teraz chlop ma 5 lat, a ja na niego dzidzia!!) to jak juz mial 3 mce to sie przekrecal 'do gory nogami' zeby widziec co dzieje sie wokoło.
dzieci niestety mają w d...to co ladne:-D

edit: wstaw fote jak wyglada ten drugi sposob...

ugotuje zupe najpierw bo ja sie ostatnio total zaniedbuje jako żona, cały dzień allegro/BB/allegro/BB

może dziewczynki nie bedą miały w d..ie co??:-D

ant na to liczę:-D w lecie w sukience, nie ma ze upał i chce w samym pampersie!!! hahahahah
ja tez zaniedbuje dzisiaj jako zona. ale za to M jaki pyszny obiad zrobil. i jeszcze dzieci musi polozyc spac bo ja nie mam sie jak ruszyc. boli mnie!! tylko leze i marudze, a M ma mnie dosyc!! nie wie czy chce rodzic czy nie hahah bo mu jecze ze chce, a jak mi mowi to Ci zajadę po olej ryc., to ja nie! no i bądź tu mądry!!

nie wklejalam jeszcze fot z kacika malucha ;-) to sie chwale. nasza odmieniona sypialnia (tzn wygladala podobnie, tylko komoda doszla, lozko posrodku bylo i szafeczki po obu stronach).

niom ;-)

ja nie o pokoju malucha, ale tez jego przestrzeni zyciowej sie to tyczy, wiec wrzucam tu ;-)

zapomnialam sie pochwalic nowym "salonem" ;-) kuchni zdjecia nie moge cyknac, bo syf. ale tylko kolor sciany zmienilismy na ten sam szary, fajnie wyszlo. ogolnie nowy salon jak nic.

i nocne życie Aurei:

kocham ją ;-)

reklama
Do góry