reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

Kurde Atan to Ty już całkowicie gotowa
Fajowy ma Amelka ten kącik

U Nas po remoncie już w sumie wszystko ale kącika dla Aleksa jeszcze nie mamy,bo stwierdziłam,że łóżeczko dopiero w marcu postawimy i w marcu będe robiła ozdoby nad łóżeczkiem
Kurde u mnie też będzie napis z imieniem bobaska ale nie wiem czy kupować przed narodzinami, a jak będzie psikus i wyjdzie z brzucha laska?

reklama
Napis dostalismy od mojej siostry na gwiazdke w prezencie ja chcialam napis maz uwielbia lecha wiec jest podowjny prezent ;-)
a u mni caly czas Amelka a termin mam w lutym wiec w marcu nie moglabym robic kacika w koncu 36tydzien trwa wiec jestem troszke do przodu i co by ylo gdybym juz urodzila... za 2 tyg juz bedzie donoszone a nie wczesniak wiec czas leci jak szalonyy ciekawe kiedy sie urodzi ;-) jak na razie tylko jedno pranie wstawione dzis bylo i sie suszy a jeszcze tyle do wyprania ze szok... a jeszcze trzeba to wyprasowac i znowu posegregowac bo tesciowa z workow moich wyjela i wszystko razem wrzuciła do pralki..

Atan śliczny kącik dla Amelki

Nam wreszcie przyszło zamówione łóżeczko w sumie już drugie takie bo starszy ma takie samo, i śpi cały czas w wersji ze szczebelkami i na razie nie mam zamiaru mu go rozbierac bo tak sie wierci w nocy że z 10 razy by spadł :-D
kompakt_klups_s.jpg
no i udało się kupić drugie takie samo, niestety bede musiała upchnąc ich ciuszki w jednej szafie bo producent już nie robi szaf co były do kompletu do tego łóżka. Jakoś da rade bo ta komoda ma pojemne szuflady no i cała szuflada pod łóżeczkiem, a w całości to łóżko jest najpierw 80x120 a potem 80x180 no i na długo chłopakom starczą.

reklama
Do góry