reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

Kurde Atan to Ty już całkowicie gotowa
Fajowy ma Amelka ten kącik

U Nas po remoncie już w sumie wszystko ale kącika dla Aleksa jeszcze nie mamy,bo stwierdziłam,że łóżeczko dopiero w marcu postawimy i w marcu będe robiła ozdoby nad łóżeczkiem
Kurde u mnie też będzie napis z imieniem bobaska ale nie wiem czy kupować przed narodzinami, a jak będzie psikus i wyjdzie z brzucha laska?

reklama
Napis dostalismy od mojej siostry na gwiazdke w prezencie ja chcialam napis maz uwielbia lecha wiec jest podowjny prezent ;-)
a u mni caly czas Amelka a termin mam w lutym wiec w marcu nie moglabym robic kacika w koncu 36tydzien trwa wiec jestem troszke do przodu i co by ylo gdybym juz urodzila... za 2 tyg juz bedzie donoszone a nie wczesniak wiec czas leci jak szalonyy ciekawe kiedy sie urodzi ;-) jak na razie tylko jedno pranie wstawione dzis bylo i sie suszy a jeszcze tyle do wyprania ze szok... a jeszcze trzeba to wyprasowac i znowu posegregowac bo tesciowa z workow moich wyjela i wszystko razem wrzuciła do pralki..

Atan śliczny kącik dla Amelki

Nam wreszcie przyszło zamówione łóżeczko w sumie już drugie takie bo starszy ma takie samo, i śpi cały czas w wersji ze szczebelkami i na razie nie mam zamiaru mu go rozbierac bo tak sie wierci w nocy że z 10 razy by spadł :-D
kompakt_klups_s.jpg
no i udało się kupić drugie takie samo, niestety bede musiała upchnąc ich ciuszki w jednej szafie bo producent już nie robi szaf co były do kompletu do tego łóżka. Jakoś da rade bo ta komoda ma pojemne szuflady no i cała szuflada pod łóżeczkiem, a w całości to łóżko jest najpierw 80x120 a potem 80x180 no i na długo chłopakom starczą.

reklama
Do góry