reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kąciki/ pokoiki naszych Maluszków :))

Dzięki dziewczynki :-D
Pscólko, ja to jestem totalne beztalencie :-Dkocyk na szydełku tez lepiej wygląda na focie niż w rzeczywistości, ale co tam :-D Małzon za to ma talent, to prawda, kiedyś nawet wygrał konkurs w szkole (córce malował obraz mikołaja ) i córa potem miała 6 z plastyki :-D
Generalnie, to powiem Wam, że mój mąż jest chyba bardziej zaangażowany niż ja, ale on nie dopuszcza złych mysli, a ja nimi żyję codziennie :baffled:

reklama
hej :)
śliczne literki... podoba mi się :-)

ja dziś skończyłam (uff) pierwszą pieluszkę - jest obszyta i ma wyszyte imię. nie jest to pierwsza klasa... ale następna będzie lepsza :-) jak zrobię drugą i wypiorę to wam pokażę :-)
niestety my z uwagi na pasiastą tapetę w pokoju niewiele dekoracji możemy zastosować... ale odbiję sobie jak już będę jej szykować nowy pokoik - taki tylko dla Niej :-D

Bishopka sliczne literki!! Pozwolisz, że skradnę twój pomysł i tez zrobię takie dla mojego Dominika?:-)

U nas pokoik prawie ukończony! Brakuje jeszcze bordy i naklejek na ścianę w kąciku do przewijania i nad łóżeczkiem :) Gdy Wszystko będzie gotowe pochwalę się pokoikiem:-D

Julianko, oczywiście:-) zawsze to duzo taniej niz zamówić takowe na allegro, a jaka przyjemność z wykonania:happy2: Czekamy na fotki...

Heloo mamuśki :-), nareszcie moge pochwalic sie skończonym pokoikiem naszych dziewczynek :-) jestem bardzo zadowolona, Julcia także bo w końcu doszło jej wyczekane łóżko "księżniczki", która jest teraz na tapecie od miesiąca :-D:-D
a więc...
kącik Lenki 20130323_101828.jpg
" księżniczkowe " łoże z właścicielką :-D:-D:-D:-D 20130323_101834.jpg

Ach....no i kołyska dla Leny ( bedzie stała u nas w pokoju ) ogólnie przewiduje jej użytkowanie gdzieś na ok 6 miesięcy :tak:
20130324_220132.jpg

Załączniki

• 20130323_101828.jpg
    20130323_101828.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 184
  • 20130323_101834.jpg
    20130323_101834.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 184
  • 20130324_220132.jpg
    20130324_220132.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 177
reklama