reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kąciki,pokoiki czyli królestwo naszych maluszków .

to te naklejki co wczoraj kupiliśmy oczywiście nie wytrzymałam i już przyklejone są nad łóżeczkiem;-) trochę ciemne to zdjęcie, na żywo naklejki są w bardzo żywych kolorach a ja zakochałam się w tej żyrafce:-D teraz ten jego mały kącik słodko wygląda ożywił się:-)

P290312_10.53.jpg

reklama
Ostatnia edycja:
jak będziemy dobudowywać pokoik to myślałam o takich szablonach które się sprayem czy czymś maluje i są fajne wzorki na ścianie:) albo duże naklejki np :) zawsze jakieś urozmaicenie

to te naklejki co wczoraj kupiliśmy oczywiście nie wytrzymałam i już przyklejone są nad łóżeczkiem;-) trochę ciemne to zdjęcie, na żywo naklejki są w bardzo żywych kolorach a ja zakochałam się w tej żyrafce:-D teraz ten jego mały kącik słodko wygląda ożywił się:-)

Zobacz załącznik 451495

\superasne naklejki a te gniazdko to tak sie w oczy rzuca ze szok zaslepki kup bo niebezpiecznie

elcia no przecież logiczne że gniazdko będzie zaślepione przecież tak go nie zostawię ale na to mamy jeszcze czas...

pieszczoszka nasz mały nie będzie miał na razie własnego pokoju tylko z nami w sypialni będzie a i tak mu te naklejki kupiliśmy żeby stworzyć mu choć mały dziecięcy kącik:tak:

reklama
Polecam Wam przesliczne literki na sciane z Kubusiem :) zamowilam dla naszej malej i sa super! Recznie malowane! Wykonanie niesamowite!!! Mozna sobie wybrac kolory do kazdej literki!!!

http://allegro.pl/kubus-puchatek-literki-imie-tania-wysylka-i2111626371.html

Do góry