reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Julienx u mnie bok lozeczka wjezdza na szynie pod spod,jak je przysune do lozka to nie musze wstawac,dziecko spi u siebie a ja mam je na wyciagniecie reki.
polecila nam takie znajoma,bardzo sobie to rozwiazanie chwali,karmi piersia,a ja tez sie na to nastawiam.
jak sie to wszystko sprawdzi u nas to bede sie mogla wypowiedziec za jakis czas:-)

reklama
) Oczywiście jeśli chcesz zrobię Ci zdjęcia i dodatkowo pokaże, nie ma sprawy tyle że jutro bo dziś to spadam już spać :(
Oczywiście bardzo bym prosiła o foto. Zastanawiałam się własnie czy to aby nie ten, ale inaczej w realu wygląda, jak przy łóżeczku stoi. Tzn. lepiej. Trafiłam na niego na allegro i jeszcze jest taki za 149 http://allegro.pl/item1020305238_regal_przewijak_100_bukowy_3_kolory_promocja.html i też się nad nim zastanawiam. Nie widzi mi się heblować i lakierować :/ Więc ten już ma to wszystko.

Oczywiście bardzo bym prosiła o foto. Zastanawiałam się własnie czy to aby nie ten, ale inaczej w realu wygląda, jak przy łóżeczku stoi. Tzn. lepiej. Trafiłam na niego na allegro i jeszcze jest taki za 149 Regał Przewijak 100% BUKOWY 3 kolory PROMOCJA (1020305238) - Aukcje internetowe Allegro i też się nad nim zastanawiam. Nie widzi mi się heblować i lakierować :/ Więc ten już ma to wszystko.

Ten co pokazujesz w linku bardzo fajny jest, ja bym go brała :) Fakt że droższy ale nie jakoś strasznie a taka rzecz przyda się na dłuższy czas nie na kilka miesięcy :) Ja się początkowo wkurzyłam na konieczność bawienia się papierem ściernym bo o ile o tym że jest nielakierowany było w aukcji to o tym że drewno nie jest wyheblowane już nie było ale mąż wszystko zrobił także już od dawna się tym nie przejmuję :p A poza tym przewijak super no i u nas niezbędny bo my będziemy bobasa kąpać w pokoju, ze względu na małą łazienkę, pralka jako przewijak też się nie nada bo ma jedynie 34 cm głębokości więc stabilnie przewijaka na niej nie ustawię.

Ja też mam ten sam problem (mała łazienka) i dlatego tak myślę intensywnie nad przewijakiem. Chyba wezmę ten za 149. Nie mam zamiaru heblować i lakierować :) Dzięki za info :)

Ja mam bukowe lozeczko z Amala, jest wykonane naprawde solidnie, dokladnie i elegancko, wiec mysle ze przewijak tez taki bedzie :tak:

Dziewuszki super macie kąciki dla maluszków. Te woalowe baldachimy to chyba najlepiej wilgotne rozwiesić i niech schną w takiej pozycji "docelowej" niż się pierd... przy prasowaniu. Może to jakaś metoda, ja tak robię z firanami ;)

Wonka
widzę, że masz karuzelę Fishera wersję PRECIOUS PLANET. Napisz mi proszę czy warta swoich pieniędzy i czy faktycznie tak fajnie odtwarza ten projektor jak na filmie demo?

reklama
Dziewuszki super macie kąciki dla maluszków. Te woalowe baldachimy to chyba najlepiej wilgotne rozwiesić i niech schną w takiej pozycji "docelowej" niż się pierd... przy prasowaniu. Może to jakaś metoda, ja tak robię z firanami ;)

Tak właśnie radziła mi mama bo prasować taką moskitierę to jakaś masakra...Zaraz wyjmuję z pralki także zobaczymy jak to będzie :)

Do góry