reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Alis - i najlepiej było namoczyć to w całej wannie wody z solą do firan i nie wirować...

Dziewczyny, pokoiki śliczności :)

Mężu dziś zrobił niespodziankę i odgruzował pokoik Stasia! Mam już kącik do karmienia (kanapa, stolik z lampką)
Tylko jeszcze ja muszę ogarnąć biurko które będzie blatem pod przewijak i gotowe :)

Nie wiemy tylko co z rowerami...

reklama
Magda mamy ten sam sposob na firanki.

Wonka, kacik sliczny ksiezniczkowy. I fajne ma corka imie. Znam tu jedna Nicole, ale ona ma juz ponad 50 lat, meza ma z Gabonu i 3 z nim synow. Synowie juz oczywiscie dorosli sa. Wlasnie zauwazylam, ze u ciebie barierka z boku obnizona jest, to na to samo wychodzi co obnizac spod lozka, jezeli chodzi o wyjmowanie dziecka. Bardzo praktyczne rozwiazanie ten szynowo obnizany bok.

Hihi no bo kto by stał i rypał żelazkiem tyle kilometrów... qrde żadnego prasowania firanek:-)
Ja nawet pościeli nie prasuję bo wiadomo większość z kory. No ale mam też bawełno - satynę, która po praniu wygląda jakby ją ktoś wyrzygał... też nie prasuję. Wystarczą dwie noce i jest już wyprasowana :-D:-D:-D To tak samo z dżinami, wystarczy zrobić 10 przysiadów i już nie czuć sztywnego materiału i wrzynania w kroku :-D:-D:-D

Dziekuje dziewczynki za mile slowa:-)
U mnie z baldachimem jest ten problem,ze na gorze jest z plotna ta zielona czesc
a to bez prasowania to kupa straszna,poprostu sie nie da.zreszta ja mam lekkiego jobla na tym punkcie i choc nienawidze to prasuje posciele,zaslony itp.:sorry:

Madzia karuzelka jak dla mnie jest super.my mielismy okazje zobaczyc ja najpierw na wystawie no i juz nie bylo opcji,wiedzialam,ze musi byc ta.
projekcja jest piekna,bardzo wyrazna a zarazem taka pastelowo rozmyta,usypiajaca.
do tego trzy osobne sciezki dzwiekowe
pierwsza muzyka powazna
druga odglosy natury,szum morza i ptaszki
i moja ulubiona bicie serca takie z brzuszka:-)

Agate imie dla coreczki wybral tatus,taka byla umowa
ja wybieram dla chlopczyka ,a on dla dziewczynki:-)

Mi z moim imieniem dla synka przyjdzie poczekac;-)

Wonka wielgaśne DZIĘKI :-)
Ja z tą karuzelą koszmar przeżywałam.... trochę droga to fakt, ale jest rewelacyjna. I praktycznie przez jakiś miesiąc w ogóle nie mogłam się zdecydować, za dużo tego na aukcjach :baffled:

Co do prasowania.... nienawidzę prasować, dlatego też idę na skróty jak tylko się da. Jestem w tej kwestii baaaaaardzo leniwa, praktycznie prasuję z musu już takie rzeczy, które naturalnie nie dojdą do siebie nawet na ciele....:crazy:

Wonka - super patent ma to łóżeczko, ciekawe czy to sie sprawdzi, ale brzmi bardzo zachecająco :)

Co do prasowania.... nienawidzę prasować, dlatego też idę na skróty jak tylko się da. Jestem w tej kwestii baaaaaardzo leniwa, praktycznie prasuję z musu już takie rzeczy, które naturalnie nie dojdą do siebie nawet na ciele....:crazy:

to tak jak ja - nie cierpię prasowac - to dla mnie kara! Całe szczescie przychodzi Pani Halinka ktora mnie z tego wyręcza :) a w zasadzie małża - bo to on u nas w domu zajmował sie prasowaniem :)

to tak jak ja - nie cierpię prasowac - to dla mnie kara! Całe szczescie przychodzi Pani Halinka ktora mnie z tego wyręcza :) a w zasadzie małża - bo to on u nas w domu zajmował sie prasowaniem :)
ja właśnie patrzę na pełną suszarkę i zastanawiam się kto to będzie prasował i kiedy, czy ja na pewno muszę prasować frottowe śpiochy i kaftaniki?

reklama
Do góry