reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

drogie kolezanki, mam lekka delirkę, w poniedziałek wchodza do mnie panowie na mały remoncik, a ja nie zdecydowałam o kolorach, nie tylko ścian, całości!
ratunkuu!!!!!!!!!!!!
szary-różowy-pomarańcz-beż?

i chyba jutro wam plan rozrysuję :-D

reklama
Proszę mi się tu nie śmiać z rozrysowanych palnów!:-p:-D
Jak się ma takie ograniczone pojęcie o meblowaniu jak ja, to każdasugestia jest na miarę złota:sorry:

Bali, pomarańczu niecierpię, więc nie będę obiektywna;-) Róż (szczególnie brudny) z szarością- jak dla mnie bajka! Beże, biele, szarości- me lov!

Ale ja tez bardzo chetnie:) korzystam z waszych porad,wiec nie raz pewnie bede pytala o porade

niebieskiego nie lubię w pomieszczeniach, koleżanka sobie walnęła niebieski w sypialni i wiało lodówką

żebym tylko znalazła tą lampę co ją sobie kupiłam w takim pięknym zestawieniu szarości-bęzu-pomarańczu i rózu
ale nie mogę jej znaleźć :-(

Just a taka ilość pomarańczowego też by Ci przeszkadzała? myslę tu tylko o ilości, bo zestawienie kolorów ma być jednak trochę inne
podlogi_drewniane_do_nowoczesnych_wnetrz_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Ostatnia edycja:
bali a gdzie ty ten pomarańcz widzisz na tej focie? Bo ja tylko w dodatkach i meblach, a pytasz o ściany. Tu jak byk ściana czekoladowa.

Ja mam pomarańcz w pokoju - właściwie to taka morela i już mi się nie podoba, drugi raz bym nie kładła, więc osobiście nie polecę ;-) Stawiam na beże, kość słoniowa i te klimaty, wszystko do nich później pasuje. A z ciemniejszych kolorów, jak ktoś lubi, to śliwkowy fiolet albo turkus, ale to i tak pewnie tylko jedną ścianę bym robiła w tym kolorze, bo na wszystkie to za ciemno.

reklama
drogie kolezanki, mam lekka delirkę, w poniedziałek wchodza do mnie panowie na mały remoncik, a ja nie zdecydowałam o kolorach, nie tylko ścian, całości!
ratunkuu!!!!!!!!!!!!
szary-różowy-pomarańcz-beż?

i chyba jutro wam plan rozrysuję :-D

bali a gdzie ty ten pomarańcz widzisz na tej focie? Bo ja tylko w dodatkach i meblach, a pytasz o ściany. Tu jak byk ściana czekoladowa.

Ja mam pomarańcz w pokoju - właściwie to taka morela i już mi się nie podoba, drugi raz bym nie kładła, więc osobiście nie polecę ;-) Stawiam na beże, kość słoniowa i te klimaty, wszystko do nich później pasuje. A z ciemniejszych kolorów, jak ktoś lubi, to śliwkowy fiolet albo turkus, ale to i tak pewnie tylko jedną ścianę bym robiła w tym kolorze, bo na wszystkie to za ciemno.

hmmm???

Do góry