reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

drogie kolezanki, mam lekka delirkę, w poniedziałek wchodza do mnie panowie na mały remoncik, a ja nie zdecydowałam o kolorach, nie tylko ścian, całości!
ratunkuu!!!!!!!!!!!!
szary-różowy-pomarańcz-beż?

i chyba jutro wam plan rozrysuję :-D

reklama
Proszę mi się tu nie śmiać z rozrysowanych palnów!:-p:-D
Jak się ma takie ograniczone pojęcie o meblowaniu jak ja, to każdasugestia jest na miarę złota:sorry:

Bali, pomarańczu niecierpię, więc nie będę obiektywna;-) Róż (szczególnie brudny) z szarością- jak dla mnie bajka! Beże, biele, szarości- me lov!

Ale ja tez bardzo chetnie:) korzystam z waszych porad,wiec nie raz pewnie bede pytala o porade

niebieskiego nie lubię w pomieszczeniach, koleżanka sobie walnęła niebieski w sypialni i wiało lodówką

żebym tylko znalazła tą lampę co ją sobie kupiłam w takim pięknym zestawieniu szarości-bęzu-pomarańczu i rózu
ale nie mogę jej znaleźć :-(

Just a taka ilość pomarańczowego też by Ci przeszkadzała? myslę tu tylko o ilości, bo zestawienie kolorów ma być jednak trochę inne
podlogi_drewniane_do_nowoczesnych_wnetrz_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Ostatnia edycja:
bali a gdzie ty ten pomarańcz widzisz na tej focie? Bo ja tylko w dodatkach i meblach, a pytasz o ściany. Tu jak byk ściana czekoladowa.

Ja mam pomarańcz w pokoju - właściwie to taka morela i już mi się nie podoba, drugi raz bym nie kładła, więc osobiście nie polecę ;-) Stawiam na beże, kość słoniowa i te klimaty, wszystko do nich później pasuje. A z ciemniejszych kolorów, jak ktoś lubi, to śliwkowy fiolet albo turkus, ale to i tak pewnie tylko jedną ścianę bym robiła w tym kolorze, bo na wszystkie to za ciemno.

reklama
drogie kolezanki, mam lekka delirkę, w poniedziałek wchodza do mnie panowie na mały remoncik, a ja nie zdecydowałam o kolorach, nie tylko ścian, całości!
ratunkuu!!!!!!!!!!!!
szary-różowy-pomarańcz-beż?

i chyba jutro wam plan rozrysuję :-D

bali a gdzie ty ten pomarańcz widzisz na tej focie? Bo ja tylko w dodatkach i meblach, a pytasz o ściany. Tu jak byk ściana czekoladowa.

Ja mam pomarańcz w pokoju - właściwie to taka morela i już mi się nie podoba, drugi raz bym nie kładła, więc osobiście nie polecę ;-) Stawiam na beże, kość słoniowa i te klimaty, wszystko do nich później pasuje. A z ciemniejszych kolorów, jak ktoś lubi, to śliwkowy fiolet albo turkus, ale to i tak pewnie tylko jedną ścianę bym robiła w tym kolorze, bo na wszystkie to za ciemno.

hmmm???

Do góry