reklama
Hehe Mi to bardziej chodziło o to że nie umiem sobie wyobrazić tych wszystkich elementów razem i nie wiem jaki będzie efekt końcowy, ale nie bardzo wiem jak ubrać to w słowaedziook wiec obie jestesmy kiepskie z projektowania wnętrz,bo mnie tez sie podoba zielony dywanik :-) ;-)
A zielony dywanik mi się podoba bo jest ładny
corina
Fanka BB :)
nataliak super pomysl
ja tez myslalam nad malymi zmianami u Hani w pokoiku (sciana tam gdzie jest okno swego czasu zostala zachlapana plynem do kapieli wiec i tak trzeba przemalowac) a ze trafila sie okazja to chce ja wykorzystac myslalam o takiej fototapecie
tylko zastanawiam sie czy za duzo nie bede musiala wymieniac (dywan, lampa, rolety) Chcialabym przemalowac te zielone na niebiesko, a na ta niebieska (gdzie przewijak stoi) polozyc ta fototapete.
ja tez myslalam nad malymi zmianami u Hani w pokoiku (sciana tam gdzie jest okno swego czasu zostala zachlapana plynem do kapieli wiec i tak trzeba przemalowac) a ze trafila sie okazja to chce ja wykorzystac myslalam o takiej fototapecie
tylko zastanawiam sie czy za duzo nie bede musiala wymieniac (dywan, lampa, rolety) Chcialabym przemalowac te zielone na niebiesko, a na ta niebieska (gdzie przewijak stoi) polozyc ta fototapete.
Załączniki
corina
....dobrze rozumiem? Zielone ściany pomalować na niebiesko i do tego ta tapeta? Moim zdaniemdo tapety zielone ściany pasują idealnie... a niebieskie niby do czego miały by pasować??
widzialam foto - zestawienie tej tapety tylko z niebieska sciana, stad ten pomysl, ale chyba masz racje zostawie zielone tez. najgorsze ze ten dywan mam taki pstrokaty i jakbym nawet chciala stonowac kolory na scianach, to nie bardzo bedzie to gralo z moimi dodatkami (czyli kolorowymi lampa i dywanem i zoltymi roletami).
nataliak, a ja bym dywan dobrala na ostatni rzut. Może się okazać, ze po urządzeniu wszystkiego będzie już na tyle kolorowo i "pstrokato", że dla stonowania przyda się dywan spokojniejszy, np. ten zielony właśnie. Oczopląs też niewskazany ;P
Poza tym wszystko super, a naklejki jak zwykle oryginalne
Aaa, jeszcze lampa sufitowa może dawać za ciemne światło. Ja bym taką stonowaną w oddawaniu światła powiesiła na ścianie nad łóżeczkiem, a na górę jasne światło z naprzemiennymi włącznikami najwyżej. O ile masz możliwość
Nas w wakacje też czeka wielka zmiana pokoi. Alicja idzie do szkoły i oddamy starszym dziewczynkom naszą sypialnię, Natalkę przeniesiemy do ich obecnego (jest najmniejszy), a my wylądujemy w tzw. dziennym.
Bedzie się działo, oj....
Jedyna przyjemność, to nowe zakupy
Poza tym wszystko super, a naklejki jak zwykle oryginalne
Aaa, jeszcze lampa sufitowa może dawać za ciemne światło. Ja bym taką stonowaną w oddawaniu światła powiesiła na ścianie nad łóżeczkiem, a na górę jasne światło z naprzemiennymi włącznikami najwyżej. O ile masz możliwość
Nas w wakacje też czeka wielka zmiana pokoi. Alicja idzie do szkoły i oddamy starszym dziewczynkom naszą sypialnię, Natalkę przeniesiemy do ich obecnego (jest najmniejszy), a my wylądujemy w tzw. dziennym.
Bedzie się działo, oj....
Jedyna przyjemność, to nowe zakupy
widzialam foto - zestawienie tej tapety tylko z niebieska sciana, stad ten pomysl, ale chyba masz racje zostawie zielone tez. najgorsze ze ten dywan mam taki pstrokaty i jakbym nawet chciala stonowac kolory na scianach, to nie bardzo bedzie to gralo z moimi dodatkami (czyli kolorowymi lampa i dywanem i zoltymi roletami).
To może nie kupuj tej tapety, skoro piszesz, że i tak mas zdużo kolorów... Przecież ściany możesz przemalowac na jasny kolor i wypośrodkować jakiś kolor przewodni, który łączyłby lampę, dywan i zasłony, może żółty właśnie??? Po co wprowadząc jeszcze więcej motywów??
agulam
Nataliak dywany ok,sama bym sie zastanawiala ale jak piszeTiger na koncu sie okaze ktory najlepiej bedzie pasowal
U nas od wiosny/lata tez bedzie remont ale to troche potrwa,niestety:-(najpierw podnosimy dom a potem reszta.Nie cierpie balaganow ,remontow itp
U nas od wiosny/lata tez bedzie remont ale to troche potrwa,niestety:-(najpierw podnosimy dom a potem reszta.Nie cierpie balaganow ,remontow itp
N
nataliak
Gość
dywan bedzie pierwszy i wstepna decyzja to zielony ;P
reklama