reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

reklama
edziook wiec obie jestesmy kiepskie z projektowania wnętrz,bo mnie tez sie podoba zielony dywanik :-) ;-)
Hehe :) Mi to bardziej chodziło o to że nie umiem sobie wyobrazić tych wszystkich elementów razem i nie wiem jaki będzie efekt końcowy, ale nie bardzo wiem jak ubrać to w słowa :)
A zielony dywanik mi się podoba bo jest ładny :)

nataliak super pomysl:)

ja tez myslalam nad malymi zmianami u Hani w pokoiku (sciana tam gdzie jest okno swego czasu zostala zachlapana plynem do kapieli wiec i tak trzeba przemalowac) a ze trafila sie okazja to chce ja wykorzystac;) myslalam o takiej fototapecie
fototapeta.jpg

tylko zastanawiam sie czy za duzo nie bede musiala wymieniac (dywan, lampa, rolety) Chcialabym przemalowac te zielone na niebiesko, a na ta niebieska (gdzie przewijak stoi) polozyc ta fototapete.

3.jpg
5.jpg

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 49
....dobrze rozumiem? Zielone ściany pomalować na niebiesko i do tego ta tapeta?:eek: Moim zdaniemdo tapety zielone ściany pasują idealnie... a niebieskie niby do czego miały by pasować??

....dobrze rozumiem? Zielone ściany pomalować na niebiesko i do tego ta tapeta?:eek: Moim zdaniemdo tapety zielone ściany pasują idealnie... a niebieskie niby do czego miały by pasować??

widzialam foto - zestawienie tej tapety tylko z niebieska sciana, stad ten pomysl, ale chyba masz racje zostawie zielone tez. najgorsze ze ten dywan mam taki pstrokaty i jakbym nawet chciala stonowac kolory na scianach, to nie bardzo bedzie to gralo z moimi dodatkami (czyli kolorowymi lampa i dywanem i zoltymi roletami).

nataliak, a ja bym dywan dobrala na ostatni rzut. Może się okazać, ze po urządzeniu wszystkiego będzie już na tyle kolorowo i "pstrokato", że dla stonowania przyda się dywan spokojniejszy, np. ten zielony właśnie. Oczopląs też niewskazany ;P

Poza tym wszystko super, a naklejki jak zwykle oryginalne :)

Aaa, jeszcze lampa sufitowa może dawać za ciemne światło. Ja bym taką stonowaną w oddawaniu światła powiesiła na ścianie nad łóżeczkiem, a na górę jasne światło z naprzemiennymi włącznikami najwyżej. O ile masz możliwość :)

Nas w wakacje też czeka wielka zmiana pokoi. Alicja idzie do szkoły i oddamy starszym dziewczynkom naszą sypialnię, Natalkę przeniesiemy do ich obecnego (jest najmniejszy), a my wylądujemy w tzw. dziennym.
Bedzie się działo, oj....
Jedyna przyjemność, to nowe zakupy :)

widzialam foto - zestawienie tej tapety tylko z niebieska sciana, stad ten pomysl, ale chyba masz racje zostawie zielone tez. najgorsze ze ten dywan mam taki pstrokaty i jakbym nawet chciala stonowac kolory na scianach, to nie bardzo bedzie to gralo z moimi dodatkami (czyli kolorowymi lampa i dywanem i zoltymi roletami).

To może nie kupuj tej tapety, skoro piszesz, że i tak mas zdużo kolorów... Przecież ściany możesz przemalowac na jasny kolor i wypośrodkować jakiś kolor przewodni, który łączyłby lampę, dywan i zasłony, może żółty właśnie??? Po co wprowadząc jeszcze więcej motywów??

Nataliak dywany ok,sama bym sie zastanawiala ale jak piszeTiger na koncu sie okaze ktory najlepiej bedzie pasowal

U nas od wiosny/lata tez bedzie remont ale to troche potrwa,niestety:-(najpierw podnosimy dom a potem reszta.Nie cierpie balaganow ,remontow itp

reklama
Do góry