reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
wiolan
PODWÓJNA MAMA
na razie stoja same meble, wiec trzeba by bylo np czyms poprzyozdabiac.. aby jak piszesz cieplej sie zrobilo.... nie chcialam takich ciemnych bo jednak bardzo by przytloczyly ten pokoj.... choc nie jest maly bo ma 14 m2, to jednak ciemne meble bylyby nie na miejscu... biel z zielenia bylby odjechany, ale sciany sa chyba wystarczajaco zielone...
Ja po prostu lubię mocne kolory Sama mam w mieszkaniu (jeden pokój ok.18m2 także niewiele większy) pomarańczowe ściany (mocny pomarańcz), mocno zielone rolety a okna mamy na całej długości jednej ściany (6 okien) i meble wenge ;P Wcale pokój nie wydaje się mały ale to zasługa imponującej ilości okien ;P
wiolan
PODWÓJNA MAMA
no okien duzo.. i one optycznie powiekszaja pomieszczenie.. w niemczech mielismy okno 5 metrow dlugie.... a pokoj 20 m2.. wydawal sie jakby mial co najmniej 30... a tutaj nad tym oknem mamy balkon co juz nam zabiera duzo swiatla..Ja po prostu lubię mocne kolory Sama mam w mieszkaniu (jeden pokój ok.18m2 także niewiele większy) pomarańczowe ściany (mocny pomarańcz), mocno zielone rolety a okna mamy na całej długości jednej ściany (6 okien) i meble wenge ;P Wcale pokój nie wydaje się mały ale to zasługa imponującej ilości okien ;P
wiolan
PODWÓJNA MAMA
no brakuje mu krzesla do biurka, bo to zolte to takie tylko tymczasowe... juz zagospodarowal co i gdzie ma stac.... no i dojdzie jakas lampka na biuyrko, drukarka.... pewnie bialy nie bedzie bialym, bo je pozakleja naklejkami... ale sa tak porzadnie zrobione, ze peqnie jak bede zdzierac naklejki to nie uszkodze faktury.........
N
nataliak
Gość
wiolan mebelki ladne ale jak dla mnie calosc jest taka 'biurowa'. pewnie jak dojda drobiazgi to efekt bedzie inny. nie zastanawialiscie sie nad dywanem? ocieplilby pokoj.
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
no kącik biurowy)wiolan mebelki ladne ale jak dla mnie calosc jest taka 'biurowa'. pewnie jak dojda drobiazgi to efekt bedzie inny. nie zastanawialiscie sie nad dywanem? ocieplilby pokoj.
dywan nie, bo syn alergik z porywami astmatyk.... musi byc jak najmniej takich rzeczy.. pewnie firanka ożywi co nie co.... musze sie za nia w koncu zabrac...