reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Wiolan, uważam, że bardzo pasują do reszty pokoju:tak: Na początku co prawda stwierdziłam, że troszkę dziwne, że wszytskie są niskie, ale skoro mają jeszcze dojść te na ścianę, to sądzę, że będzie b.ładnie! Podejrzewam też, że jak młody zagospodaruje je swoimi gratami, od razu zrobi się "przytulnie":-D

reklama
to ja odkopie trupa bo w koncu i nasze dziecko bedzie mialo swoj pokoik ;) generalnie bedzie biel, zielen i roz. idac na latwizne pewnie wszystko kupimy w ikei. panele sa jasne (nie turkusowe ;P), sciany biale ale przemalujemy jedna na zielono i jedna na blady roz, jest tez spora szafa wnekowa. dokupimy kilka drobiazgow:

zaslonki
78857_PE197025_S4.jpg

naklejki
0094098_PE231827_S4.JPG

lampe scienna
79296_PE202853_S4.jpg

cos na zabawki
0084107_PE210484_S4.JPG

0102701_PE248156_S4.JPG

mozliwe ze zmienimy lampe sufitowa
64486_PE173740_S4.jpg

i ktorys z tych dywanow
0103916_PE250396_S4.JPG

77119_PE198380_S4.jpg

0132004_PE271888_S4.JPG

Nataliak, możesz podać mi link lub jakieś namiary gdzie można kupić taką żabę z kieszeniami na zabawki??? ;-)

Już widzę- Ikea.... Jeszcze śpię chyba... Super te dodatki!

Ostatnia edycja:
Bardzo ładne zasłonki :) A mi się dla odmiany ten zielony dywanik podoba :tak: Ale ja to kiepska jestem z projektowania wnętrz :-)

edziook wiec obie jestesmy kiepskie z projektowania wnętrz,bo mnie tez sie podoba zielony dywanik :-) ;-)

reklama
Do góry