reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

szary nie, chcemy zeby bylo kolorowo i pogodnie, wystarczy ze mamy tam szare okna. bedziemy sie troche wzorowac na pokoju kornela ktory jest zielono-niebieski i tez z ikei.

reklama
szary nie, chcemy zeby bylo kolorowo i pogodnie, wystarczy ze mamy tam szare okna. bedziemy sie troche wzorowac na pokoju kornela ktory jest zielono-niebieski i tez z ikei.

przeczytałam "nie chcemy zeby bylo kolorowo i pogodnie"
idę zrobić sobie kawę i założyć soczewki
miałam kiedyś groszkowy pokój dziecięcy, dla mnie mega uroczy, niebieskiego się boję, bo widziałam u kolezanki i lodówka samoschładzająca się

nataliak - uważasz, że to chłodne kolory jak dla mnie bardzo cieplutki :-)

Załączniki

• bu.jpg
    bu.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 44
To może nie kupuj tej tapety, skoro piszesz, że i tak mas zdużo kolorów... Przecież ściany możesz przemalowac na jasny kolor i wypośrodkować jakiś kolor przewodni, który łączyłby lampę, dywan i zasłony, może żółty właśnie??? Po co wprowadząc jeszcze więcej motywów??

masz racje w sumie wstrzymam sie z malowaniem na razie, jest kolorowo i po co upiekszac na sile, chyba tylko zmienie zaslonki na te z ikei.
61455_PE167831_S4.jpg

elwi ale ja nie pisalam nic ze maja byc cieple, zielen i roz beda zimne, po prostu nie chce szarego, dwie sciany zostaja biale.

a ja znowu na etapie urządzania dzieciom pokojów.... masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

syn ma zamówioną już fototapetę...meble przenosimy...
fototapeta:

sam wybrał...

To i ja pokażę jakie zmiany nastąpiły w kąciku Cypcia, malowaliśmy i robiliśmy przemeblowanie przed komunią córci. Na ścianie przy łóżeczku nakleiłam samochodziki.

SDC14039.jpg

Porządek staram się utrzymywać cały dzień, wykładam Cypkowi kilka zabawek na podłogę i jak widzę, że już go nudzą, to je chowam i wyjmuję kilka innych, więc nie robi się bałagan. Jedynie jak mam lenia, to dzieciaki robią mi syf cały dzień i dopiero jak Cypcio jest kąpany (mój z nim siedzi w łazience) ja ruszam do boju i sprzątam ten cały bałagan w 15 minut.

Samochody miałam zamiar nakleić wyżej, ale przed malowaniem Cypcio też miał różne naklejki nad łóżeczkiem i go nie interesowały, a teraz jak są niżej i może je dotknąć siedząc w łóżeczku bardziej jest nimi zainteresowany.

reklama
Do góry