reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

reklama
dziewczyny, chcę kupić meble do pokoju dzieciaków.. własciwie to raczej biurko i jakiś regał.. szukalam i glowa mnie boli.. n ie chcę takich zwykłych.. ale też musza być wytrzymałe i miec jakiś wygląd...
znalazłam cos takiego.. ale nie wiem na jaki zestaw lepiej byłoby się zdecydować... (haaa ale stylistyka....):
meble dla dzieci - biurko z kontenerkiem | Timoore (biurko, panel magnetyczny na ściane nad biurkiem, regal z półkami)
lub coś takiego:

lub

oraz

Pokój jest utrzymany w kolorach pistacja/turkus.. natomiast łóżko ma kolory bialo/dębowy...
POMÓŻCIE, BO MAM MĘTLIK W GŁOWIE I ZERO POMYSŁU NA URZĄDZENIE Z GUSTEM TEGO POKOJU...

dziewczyny a mój od miesiąca śpi na poduszce, kupiłam taką bardzo płaską, ale jak głowa jest na boku to jednego oka nie widać i śpi wyłącznie na jednym albo drugim boku, na twardym nie chciał spać i na klinie też nie chciał spac co kończyło się zawsze u nas w łóżku, bo u nas miękko, a teraz całe noce u siebie w łóżeczku z poduszką i kołderką
musi się kolega przytulić, u nas w łóżku też się wiercił, aż trafiał pod moją pachę i wtedy spaaaaaał

wiolan, ja bym zrobiła drewniane, albo kupiła, choć ja jestem zwolenniczką robienia wszystkiego u stolarza na zamówienie

a jeśli mam doradzić z tego co widzę, to te z linku bardziej mi się podobają

Wiolan, a mi bardziej podoba się drugi zestaw (chociaż minusem jest ciemna kolorystyka...), szczególnie regał z drugiego zdjęcia. Moim zdaniem będzie bardzo funkcjonalny. A w pierwszym zestawie są też regały? Bo pisałaś, że ma być biurko i regał.

minusami pierwszego zestawu są: kolor bialy (dla chlopca??), brak regału czy choćby czegoś z półkami stojącego na ziemi.... malego, regał to tylko takie cos wiszące nad biurkiem raczej w formie półki...... a drugiego kolor czarny (choć może malunków dlugopisowych by nie bylo widac... a plus taki, ze moge sobie kolorki i wzorki frontow zrobic.... np. dla mojego fana pociagów fajny maja wzór ekspresu...

afi: regal taki: http://www.timoore.eu/95/kolekcja/rega_z_pkami ale to jest takie wielkie.. a ja nie chcialam nic wysokiego w pokoju mu stawiac...

Aga: ja tez zawsze bralam meble drewniane na zamówienie, ale dla Kacpra chcieliśmy cos z bajerami kupić... a mebelki mają dobre opinie..

Ostatnia edycja:
reklama
jak dla mnie drugi zestaw lepszy dla chłopca, proste mebelki z meskimi motywami i prosta konstrukcja co pomoze mu w lepszym utrzymaniu czytstosci,- chodzi mi o to ze nie maja duzo takich zakamarkow gdzie mól by sie kurz osadzac.

Do góry