reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
u na stez pawełek bez poduszki spi tylko na materacyku w spiworku
my tez mateac mamy gryka kokos
my tez mateac mamy gryka kokos
wiolan
PODWÓJNA MAMA
dziewczyny, chcę kupić meble do pokoju dzieciaków.. własciwie to raczej biurko i jakiś regał.. szukalam i glowa mnie boli.. n ie chcę takich zwykłych.. ale też musza być wytrzymałe i miec jakiś wygląd...
znalazłam cos takiego.. ale nie wiem na jaki zestaw lepiej byłoby się zdecydować... (haaa ale stylistyka....):
meble dla dzieci - biurko z kontenerkiem | Timoore (biurko, panel magnetyczny na ściane nad biurkiem, regal z półkami)
lub coś takiego:
lub
oraz
Pokój jest utrzymany w kolorach pistacja/turkus.. natomiast łóżko ma kolory bialo/dębowy...
POMÓŻCIE, BO MAM MĘTLIK W GŁOWIE I ZERO POMYSŁU NA URZĄDZENIE Z GUSTEM TEGO POKOJU...
znalazłam cos takiego.. ale nie wiem na jaki zestaw lepiej byłoby się zdecydować... (haaa ale stylistyka....):
meble dla dzieci - biurko z kontenerkiem | Timoore (biurko, panel magnetyczny na ściane nad biurkiem, regal z półkami)
lub coś takiego:
lub
oraz
Pokój jest utrzymany w kolorach pistacja/turkus.. natomiast łóżko ma kolory bialo/dębowy...
POMÓŻCIE, BO MAM MĘTLIK W GŁOWIE I ZERO POMYSŁU NA URZĄDZENIE Z GUSTEM TEGO POKOJU...
dziewczyny a mój od miesiąca śpi na poduszce, kupiłam taką bardzo płaską, ale jak głowa jest na boku to jednego oka nie widać i śpi wyłącznie na jednym albo drugim boku, na twardym nie chciał spać i na klinie też nie chciał spac co kończyło się zawsze u nas w łóżku, bo u nas miękko, a teraz całe noce u siebie w łóżeczku z poduszką i kołderką
musi się kolega przytulić, u nas w łóżku też się wiercił, aż trafiał pod moją pachę i wtedy spaaaaaał
musi się kolega przytulić, u nas w łóżku też się wiercił, aż trafiał pod moją pachę i wtedy spaaaaaał
Wiolan, a mi bardziej podoba się drugi zestaw (chociaż minusem jest ciemna kolorystyka...), szczególnie regał z drugiego zdjęcia. Moim zdaniem będzie bardzo funkcjonalny. A w pierwszym zestawie są też regały? Bo pisałaś, że ma być biurko i regał.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
minusami pierwszego zestawu są: kolor bialy (dla chlopca??), brak regału czy choćby czegoś z półkami stojącego na ziemi.... malego, regał to tylko takie cos wiszące nad biurkiem raczej w formie półki...... a drugiego kolor czarny (choć może malunków dlugopisowych by nie bylo widac... a plus taki, ze moge sobie kolorki i wzorki frontow zrobic.... np. dla mojego fana pociagów fajny maja wzór ekspresu...
afi: regal taki: http://www.timoore.eu/95/kolekcja/rega_z_pkami ale to jest takie wielkie.. a ja nie chcialam nic wysokiego w pokoju mu stawiac...
Aga: ja tez zawsze bralam meble drewniane na zamówienie, ale dla Kacpra chcieliśmy cos z bajerami kupić... a mebelki mają dobre opinie..
afi: regal taki: http://www.timoore.eu/95/kolekcja/rega_z_pkami ale to jest takie wielkie.. a ja nie chcialam nic wysokiego w pokoju mu stawiac...
Aga: ja tez zawsze bralam meble drewniane na zamówienie, ale dla Kacpra chcieliśmy cos z bajerami kupić... a mebelki mają dobre opinie..
Ostatnia edycja:
reklama
jak dla mnie drugi zestaw lepszy dla chłopca, proste mebelki z meskimi motywami i prosta konstrukcja co pomoze mu w lepszym utrzymaniu czytstosci,- chodzi mi o to ze nie maja duzo takich zakamarkow gdzie mól by sie kurz osadzac.