reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

reklama
u nas też bez poduszki

a materac rzeczywiście śmierdzi, ale wtedy jak się dziecko spoci:/

ja spałam na materacu z trawy morskiej- ten to dopiero capił:p

U nas tez materac gryka-kokos i Karol spi na stronie kokosowej. Kiedy przechodzi sie na gryke? I w ogole od kiedy mozna zaczac uzywac poduszeczek? Moj Karol na razie spi na plaskim, ale moja babcia z uporem maniaka wciska mu poduszke :angry: Dwa razy musialam go zostawic po jej opieka i dwa razy po powrocie zastalam poduszke w lozeczku.

ja miałam taka płaską podusie ale rzadko mu dawałam bo wiedziałam ze niewskazane, jak był lekarz to zapytałam czy może byc taka. Tłumaczył mi to tak, że n arazie dzicko jest nieproporcjonalne, ma większą główkę i jak jeszcze da siępoduche do głowa jest wyżej i krgosłup źle leży. nie wiem czy mnie zrozumiałyście.
my chyba zakupimy w ikey bo nie nzosze tego smrodu ;/

U nas Majka również nadal śpi bez poduszki i w sumie nawet nie wiem kiedy dziecko powinno spać już na poduszcze ale myślę że narazie nie odczuwa jej braku :)

reklama
Do góry