reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Alis bardzo ładnie, super nalepki:) mam 2 pyt. gdzie je kupiłaś i czy one sa przyklejone do farby czy to tapeta?
U nas łóżeczko stoi ale bez pościeli, wczoraj zawiesiłam karuzelkę :) i też w sumie nie wiem jaki moment jest najlepszy żeby poscielić. Najwyzej jak wróce ze szpitala to mała chwilke poleży w wózku a ja posciele jej łóżeczko:)

reklama
Alis bardzo ładnie, super nalepki:) mam 2 pyt. gdzie je kupiłaś i czy one sa przyklejone do farby czy to tapeta?
U nas łóżeczko stoi ale bez pościeli, wczoraj zawiesiłam karuzelkę :) i też w sumie nie wiem jaki moment jest najlepszy żeby poscielić. Najwyzej jak wróce ze szpitala to mała chwilke poleży w wózku a ja posciele jej łóżeczko:)

no własnie o tym samym myślałam. Nic się nie stanie jak pośpi w wózeczku :))

Ja chciałam dzisiaj pościel poprać i założyć, ale zrezygnowałam ze względu na złą pogodę, wolę żeby na dworze wyschła.Na mojej galerii w grupie na zdjęciach stoi za mną łóżeczko, zerknijcie, jest przykryte kocem i nic się nie kurzy. Ale karuzelki nie zakładałam, dostałam w prezencie brzydka i kombinuję jak zepsuć;-)

Ja chciałam dzisiaj pościel poprać i założyć, ale zrezygnowałam ze względu na złą pogodę, wolę żeby na dworze wyschła.Na mojej galerii w grupie na zdjęciach stoi za mną łóżeczko, zerknijcie, jest przykryte kocem i nic się nie kurzy. Ale karuzelki nie zakładałam, dostałam w prezencie brzydka i kombinuję jak zepsuć;-)

hehehehe

nadepnij niechcący nogą, a że przypadkiem znalazła się na podłodze, cóż... ;))

Nikita nic nie psuj karuzelke schowaj przyda ci sie na prezent dla kogoś innego :) no chyba, że osoba, która ci ją podarowała obrazi się jak nie zawiesisz to wtedy kombinuj :)

Karuzelka jest brzydka bo stara i widać to po niej, nie dało się doprać, takie pluszowe księżyce to są. Na prezent się nie nadaje, ale nadepnąć mogę przy wyciąganiu jej i masy innych rzeczy z szaf, hehe:-D To od tej siostry której nie lubie;-)

Kupiłam je w tym sklepie: Miętowy Sklep - Naklejki ścienne - Naklejki na ścianę ale oni sprzedają też na allegro tyle że na allegro mają kilka zł drożej ;)
Mi wystarczył zestaw 0,5 m2 także możecie zobaczyć ile jest tych naklejek (na ile starcza) i jakiej wielkości (a chciałam brać większy zestaw, dobrze że nie wzięłam bo tych jest akurat, więcej byłoby za bardzo "naćkane"). Na początku te naklejki się przykleja a potem suszarka w rękę i się je utrwala tak że wyglądają jakby były namalowane na ścianie, tu można to porównać: Porownanie powierzchni
Ogólnie rzecz biorąc ja jestem zachwycona :D Aha i dopóki nie utrwalisz suszarką można bez problemu odkleić i przykleić gdzieś indziej :)

Alis dzięki raz jeszcze :) super sprawa i to utrwalenie suszarką no rewelacja :) i właśnie zważyłam że ty również spodziewasz się Majeczki :) to tak ja my:)

Oto efekt mojej dzisiejszej pracy :) Tam na ścianie przy której stoi szafa, jest wyraźnie widoczna "dziura" tzn. wyraźny brak naklejek, to miejsce na lampkę która z braku wiertarki będzie zawieszona dopiero jutro, lampka taka jak u kilku już dziewczyn czyli niebieska gwiazdka z ikei :p

alez pieknie.....................wiosennie, dziewczęco.......super....... :))))) pieknie!!!

reklama
Do góry