reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Alis bardzo ładnie, super nalepki:) mam 2 pyt. gdzie je kupiłaś i czy one sa przyklejone do farby czy to tapeta?
U nas łóżeczko stoi ale bez pościeli, wczoraj zawiesiłam karuzelkę :) i też w sumie nie wiem jaki moment jest najlepszy żeby poscielić. Najwyzej jak wróce ze szpitala to mała chwilke poleży w wózku a ja posciele jej łóżeczko:)

reklama
Alis bardzo ładnie, super nalepki:) mam 2 pyt. gdzie je kupiłaś i czy one sa przyklejone do farby czy to tapeta?
U nas łóżeczko stoi ale bez pościeli, wczoraj zawiesiłam karuzelkę :) i też w sumie nie wiem jaki moment jest najlepszy żeby poscielić. Najwyzej jak wróce ze szpitala to mała chwilke poleży w wózku a ja posciele jej łóżeczko:)

no własnie o tym samym myślałam. Nic się nie stanie jak pośpi w wózeczku :))

Ja chciałam dzisiaj pościel poprać i założyć, ale zrezygnowałam ze względu na złą pogodę, wolę żeby na dworze wyschła.Na mojej galerii w grupie na zdjęciach stoi za mną łóżeczko, zerknijcie, jest przykryte kocem i nic się nie kurzy. Ale karuzelki nie zakładałam, dostałam w prezencie brzydka i kombinuję jak zepsuć;-)

Ja chciałam dzisiaj pościel poprać i założyć, ale zrezygnowałam ze względu na złą pogodę, wolę żeby na dworze wyschła.Na mojej galerii w grupie na zdjęciach stoi za mną łóżeczko, zerknijcie, jest przykryte kocem i nic się nie kurzy. Ale karuzelki nie zakładałam, dostałam w prezencie brzydka i kombinuję jak zepsuć;-)

hehehehe

nadepnij niechcący nogą, a że przypadkiem znalazła się na podłodze, cóż... ;))

Nikita nic nie psuj karuzelke schowaj przyda ci sie na prezent dla kogoś innego :) no chyba, że osoba, która ci ją podarowała obrazi się jak nie zawiesisz to wtedy kombinuj :)

Karuzelka jest brzydka bo stara i widać to po niej, nie dało się doprać, takie pluszowe księżyce to są. Na prezent się nie nadaje, ale nadepnąć mogę przy wyciąganiu jej i masy innych rzeczy z szaf, hehe:-D To od tej siostry której nie lubie;-)

Kupiłam je w tym sklepie: Miętowy Sklep - Naklejki ścienne - Naklejki na ścianę ale oni sprzedają też na allegro tyle że na allegro mają kilka zł drożej ;)
Mi wystarczył zestaw 0,5 m2 także możecie zobaczyć ile jest tych naklejek (na ile starcza) i jakiej wielkości (a chciałam brać większy zestaw, dobrze że nie wzięłam bo tych jest akurat, więcej byłoby za bardzo "naćkane"). Na początku te naklejki się przykleja a potem suszarka w rękę i się je utrwala tak że wyglądają jakby były namalowane na ścianie, tu można to porównać: Porownanie powierzchni
Ogólnie rzecz biorąc ja jestem zachwycona :D Aha i dopóki nie utrwalisz suszarką można bez problemu odkleić i przykleić gdzieś indziej :)

Alis dzięki raz jeszcze :) super sprawa i to utrwalenie suszarką no rewelacja :) i właśnie zważyłam że ty również spodziewasz się Majeczki :) to tak ja my:)

Oto efekt mojej dzisiejszej pracy :) Tam na ścianie przy której stoi szafa, jest wyraźnie widoczna "dziura" tzn. wyraźny brak naklejek, to miejsce na lampkę która z braku wiertarki będzie zawieszona dopiero jutro, lampka taka jak u kilku już dziewczyn czyli niebieska gwiazdka z ikei :p

alez pieknie.....................wiosennie, dziewczęco.......super....... :))))) pieknie!!!

reklama
Do góry