reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

A moja mała jest taka po tatusiu. Tatuś też musi mieć wszystko od A do Z ... :) Także mała chyba będzie mieć charakterek tatusia :p Przynajmniej poukładana będzie :)

reklama
evelle ja w czwartek lub piatek ide do szpitala więc wszystko możliwe:tak:
A ja zapowiedziałam że jak po dobroci nie wylezie nie dostanie maty:-p;-)
Dobre!! Chyba też zastosuje ten szantażyk. Jest jeszcze coś czego nie ma :p Karuzelki nad łóżeczko i też jej powiem, ze jak do niedzieli nie wyjdzie to figa z makiem :p Ale i tak mieliśmy kupić tylko troszkę później bo wydatki, no wiecie, wielka kumulacja :p

No misiek już jest!! To się chwalę :) No i łóżeczko dotarło. Co prawda jeszcze bez materaca i pościeli ale wszystko będzie jutro :)

Załączniki

• Zdjęcie0198.jpg
    Zdjęcie0198.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 106
  • Zdjęcie0203.jpg
    Zdjęcie0203.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 135
  • Zdjęcie0201.jpg
    Zdjęcie0201.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 136
evelle ale fajny pomysł z tym misiem ... ja się zastanawiałam nad naklejkami ... bo w sumie wszystko gotowe ale czegoś mi brakuje żeby było tak słodko i cieplutko ... a ściany u mnie są żółte ... ale na razie "gołe"

reklama
Do góry