reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

reklama
Moja pościel już naszykowana ale szczelnie przykryta kocem,żeby się nie kurzyla.Jak będę w szpitalu to mąż wszystko przyszkuje
Alis fajny kącik dla dzidzi

Jupii!! W końcu przyszło mi łóżeczko!! Normalnie już się bałam bo termin za chwilkę, ale mała cierpliwie na nie poczekała! Teraz może spokojnie przychodzić na świat! Pokój dzisiaj będzie prawie gotowy. Jeszcze tylko jutro przychodzi koleżanka plastyczka i maluje miśka nad łóżeczkiem i pokoik będzie gotowy. Jak się do jutra nie wypakuję to wrzucam fotki!! Już teraz uwielbiam w nim siedzieć. Jest taki... Słoneczny i ciepły :) Wczoraj była moja mamusia i powiesiła firankę, którą sama uszyła!! Wyszło pięknie!! Ale wszystko jutro hurtem postaram się wrzucić :)

Jupii!! W końcu przyszło mi łóżeczko!! Normalnie już się bałam bo termin za chwilkę, ale mała cierpliwie na nie poczekała! Teraz może spokojnie przychodzić na świat! Pokój dzisiaj będzie prawie gotowy. Jeszcze tylko jutro przychodzi koleżanka plastyczka i maluje miśka nad łóżeczkiem i pokoik będzie gotowy. Jak się do jutra nie wypakuję to wrzucam fotki!! Już teraz uwielbiam w nim siedzieć. Jest taki... Słoneczny i ciepły :) Wczoraj była moja mamusia i powiesiła firankę, którą sama uszyła!! Wyszło pięknie!! Ale wszystko jutro hurtem postaram się wrzucić :)

evelle hehe ja nadal nie mam kołyski, wczora dzwonił facet, ze jest PRAWIE gotowa, że ostatni lakier trzeba położyć, ale ze coś mu słabo schnie... hmmm
więc jeśli dziś pomalował ostatnią warstwę, to może wieczorem złoży i jutro by była..

aga ale masz gdzie położyć małego?? Może dlatego wyjść nie chce?? :p

wiedziałam, że to napiszesz hehehe:-D
jeśli bym zaczeła teraz rodzić to 2 dni jestem w szpitalu do tego czasu MUSI być kołyska gotowa, w ostateczności myślę, ze gondolka pozostaje..
ale ja jestem optymistka :-)

evelle czekamy na foteczki

aga
no to już wiadomo czemu Tomek nie wychodzi:-D ale moje dziecie niby wszystko ma.. wierny towarzysz się znalazł;-):-D

Ja mojej tłumaczę, że już wszystko jest. No wózek będzie w czwartek, ale też zdąży na wyjście ze szpitala. Namawiam ja, ze ma taki ładny pokoik i żeby sama zobaczyła :p Zobaczymy czy pomoże :) A kiedy się kładziesz do szpitala?? Bo ja idę już w czwartek na patologie. Maks 5 dni i mała wyjdzie na pewno. Jak nie sama to jej pomogą :p

reklama
Do góry