reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

jejku dziewczyny... ale macie śliczne te kąciki i pokoiki dla maluszków. tak Wam zazdroszczę tego urządzania, malowania itd.
my obecnie mieszkamy w wynajętej kawalerce i nie możemy po prostu ani malować ani kleić, zwłaszcza że będziemy tu do końca czerwca, a w naszym nowym domku narazie tylko kolorki na ścianach w pokoju Michałka zrobione, potem chciałabym żeby kolega wymalował mi na jednej ścianie takiego olbrzyyymieeeego tygryska :-)

Załączniki

• kr
    kr
    11,9 KB · Wyświetleń: 106
reklama
eczko1.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us to i ja sie pochwalę kącikiem naszego synka... Zastanwiamy sie tlyko czy malować tego misia czy jakieś obrazki powiesimy i git ;D

Ostatnia edycja:
Elwiwas ja bym jakieś kolorowe obrazki chyba dała. My zdecydowaliśmy się nad łóżeczkiem na naklejki piankowe z serii z Kubusiem puchatkiem, są fajne kolorowe, tylko kurde jakoś ostatnio deficyt na nie panuje albo ja mam takie szczęście, same królewny zostały jednego kubusia dorwaliśmy tylko:baffled:
A kącik super:-)

elwiwas czy misiek czy obrazki to i tak będzie dobrze.. ja bym tylko została w tonacji zbliżonej do koloru ścian i łóżeczka ;-)

anuszek nie przejmuj się już niedługo będziecie na swoim a kolory w pokoju Michałka świetne.
elwiwas fajnie to wygląda i jak rzeczywiście będziesz coś zawieszać nad łóżeczkiem luba malować to w pastelowych kolorach będzie fajnie,

Pochwalę mojego to jego wczorajsze dzieło motylko i karuzela.

Zobacz załącznik 238413
super, mała jeszcze się nie urodziła, a w łóżeczku pełno miśków leży ;-)
jejku dziewczyny... ale macie śliczne te kąciki i pokoiki dla maluszków. tak Wam zazdroszczę tego urządzania, malowania itd.
my obecnie mieszkamy w wynajętej kawalerce i nie możemy po prostu ani malować ani kleić, zwłaszcza że będziemy tu do końca czerwca, a w naszym nowym domku narazie tylko kolorki na ścianach w pokoju Michałka zrobione, potem chciałabym żeby kolega wymalował mi na jednej ścianie takiego olbrzyyymieeeego tygryska :-)
miałam wcześniej dokładnie takie kolorki w pokoju :tak: a pomysł z tygryskiem mi się podoba :tak:

eczko1.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us to i ja sie pochwalę kącikiem naszego synka... Zastanwiamy sie tlyko czy malować tego misia czy jakieś obrazki powiesimy i git ;D
elwiwas, jak masz jeszcze siły i ochotę, to pewnie maluj sobie misia, a jak mniej, to kup kilka obrazków i też będzie ok..
misia zawszem mozna później domalowac :-)

reklama
No no, Dziewczyny jestem pod wrażeniem. Jakie to umiejętności wychodzą na światło dzienne wraz ze spodziewanym bobaskiem.

Dawno mnie tu nie było, a tu takie talenty malarskie jak: Chrupcia, anuszek (fajny dobór kolorów), Oleśka (kwiatki dla chłopca też moga być a co?),
olamala, motylki i karuzela bardzo ładne

Ja jeszcze raz mogę Wam pokazać malowidła u moich dziewczynek w pokoju. Tygrysek i kubuś mają ponad 1 metr. A ta plamka na ścianie, to niestety chyba ziarenko piasku z wakacji ;))

Niebawem pokażę Wam malunek (szablonowy) nad łóżeczkiem Malutkiej, ale jeszcze musze domalować 3 małe elementy, bo ich nie był ow szablonie ;))

Załączniki

• DSC_5626kb.jpg
    DSC_5626kb.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_5623tyg.jpg
    DSC_5623tyg.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_5622kp.jpg
    DSC_5622kp.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 70
Do góry