reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Oleśka kwiatuszki super, ja kupiłam takie same obrazki Kubusiowe... moja Emila zapytała sie tylko w sklepie czy Antoś nie będzie miał nic przeciwko rózowemu Prosiaczkowi.... no ale prosiaczek musi być różowy....

u mnie też przwijak będzie na łóżeczku... nawet nie mam innej opcji....

reklama
iwi3 super kołyska.
Mi kołyski jakoś bardzo sentymentalnie się kojarzą, z taką ogromną matczyną miłością, spokojem, delikatnością.....
A tu jeszcze dzieło pradziadka, extra;)

U mnie tapeciarstwo wrze. Póki co przerwa jutro finish. Zostaną bordery, złożenie łóżeczka, które na chwilę obecną jest przekładane z kąta w kąt. No i.... ogarnięcie tego mega chaosu, przez który ciężko mi się przedzierać z moim brzuszyskiem hihihi :)

Oleśka i kącik Jagódki i małego(nie wiem czy imię gdzieś przegapiłam czy nie pisałaś..) super:-)I masz talent kobito, super te kwiatuszki rozmieściłaś:tak:
Awru u mnie odobni jak u większości chyba przewijak na łóżeczku będzie
Iwi fajna kołyska

Pochwalę mojego to jego wczorajsze dzieło motylko i karuzela.

Zdjęcie0255.jpg

reklama
Do góry