reklama
awru
Fanka BB :)
Oleśka jeśli efekt Twojej pracy to brak zdolności dekoratorskich to wolę nie myśleć jak by to wyglądało gdybyś je miała!
bardzo ładny pokoik
pytanie z innej beczki.. gdzie zamierzacie umiejscowić przewijak?? cały czas myślałam o komodzie ale coś mi tam nie pasuje, ponad to musiałabym ją przerabiać i finalnie chyba przewijak znajdzie się na łóżeczku.. czy to nie będzie w jakiś sposób przeszkadzało bejbiakowi??
bardzo ładny pokoik
pytanie z innej beczki.. gdzie zamierzacie umiejscowić przewijak?? cały czas myślałam o komodzie ale coś mi tam nie pasuje, ponad to musiałabym ją przerabiać i finalnie chyba przewijak znajdzie się na łóżeczku.. czy to nie będzie w jakiś sposób przeszkadzało bejbiakowi??
Oleśka kąciki dla maluchów prześliczne
A kto powiedział, że kwiatki to tylko dla dziewczynki?
Pasują dla chłopca także jak najbardziej!!!
Moja kluska będzie leżała parę miesięcy w kołysce - pamiątce, która zrobił jej pradziadek.
Jak podrośnie to pomyślimy o łóżeczku dopiero
A kto powiedział, że kwiatki to tylko dla dziewczynki?
Pasują dla chłopca także jak najbardziej!!!
Moja kluska będzie leżała parę miesięcy w kołysce - pamiątce, która zrobił jej pradziadek.
Jak podrośnie to pomyślimy o łóżeczku dopiero
Załączniki
Moje myśli szły ostatnio tym samym tropem i najpierw na pewno będę miała przewijak na łóżku- maluszek zajmuje najpierw tak mało miejsca, że nie sądzę, żeby w ogóle był dylemat z przewijakiem:tak"
Oleśka, śliczny ten ogród na ścianie i też uważam, że spokojnie możesz pomyśleć o zmianie w bliżej nieokreślonej przyszłości!
przynajmniej na razie...Przewijak na łóżeczku, nie będzie przeszkadzał.
ja mam na komodzie, a drugi zamierzam postawić w łazience..
Oleśka - bardzo ładny kącik... faceci to nie tylko samochody
martina969
Filipowa mama
Oleśka bardzo ładny pokoik I podobnie jak dziewczyny uważam że kwiatki mogą być również dla chłopca, przynajmniej kolorowo i wiosennie będzie miał
Awru ja przewijak będę miała również na łóżeczku i myślę że nie będzie przeszkadzał, a jak mały podrośnie to go i tak zdejmę
Awru ja przewijak będę miała również na łóżeczku i myślę że nie będzie przeszkadzał, a jak mały podrośnie to go i tak zdejmę
malina29
Mama debiutująca
Oleśka - no i luks :-) pewnie, ze fajnie to wygląda :-) i Ty smiesz mi tu mówić, że nie masz talentów dekoratorskich????!!!!!
ja zamierzam przewijak na łóżeczko nakładać, a na razie póki łóżeczka brak (na 3-4 m-ce mamy kołyskę która będzie z nami w sypialni) - będzie leżał na kanapie w pokoju Tosi
ja zamierzam przewijak na łóżeczko nakładać, a na razie póki łóżeczka brak (na 3-4 m-ce mamy kołyskę która będzie z nami w sypialni) - będzie leżał na kanapie w pokoju Tosi
Oleśka, daj spokój nie przejmuj sie tymi kwiatkami :-)Cudaśne macie te pokoiki i kąciki dziewczynki i w ogóle te ozdóbki.
Ja jak kiedyś pisałam nie mam zdolności dekoratorskich no ale pokaże jak wygląda miejsce dlla Jagodzi i dla młodego. Tyle że te kwiatki bardziej do dziewczynki pasuja niz do chłopaka. Naklejałam je dzień przed USG podczas którego wyszła na jaw płeć bejbiaka. No trudno, parę miesięcy przemęczy się z kwiatkami a później sie pomysli co dalej z tym upsem zrobić...
najważniejsze, że dzieciaczki mają swoje kąciki
reklama