reklama
awru
Fanka BB :)
evelle proszę Cię bardzo ;-) przyklejka.pl - dekoracje ścienne / kids022 - miś - możesz sobie wybrać i rozmiar i sposób umieszczenia na ścianie (szablon bądź naklejka)
my jutro mamy spotkanie z babeczką, która ma się zająć malowaniem miśka w pokoju Joniego - w zeszłym tygodniu zabrałam się za robienie szablonu (2mx1,7m) ale tylko go namalowałam i przed wycinaniem zwątpiłam
mam nadzieję, że do końca tygodnia będzie już na ścianie :-)
dziś zamówiłam przewijak NADSTAWKA przewijak na LOZECZKO komoda - TANIO (972897830) - Aukcje internetowe Allegro i kupiliśmy też lampę - oczywiście z motywem miśkowym
my jutro mamy spotkanie z babeczką, która ma się zająć malowaniem miśka w pokoju Joniego - w zeszłym tygodniu zabrałam się za robienie szablonu (2mx1,7m) ale tylko go namalowałam i przed wycinaniem zwątpiłam

dziś zamówiłam przewijak NADSTAWKA przewijak na LOZECZKO komoda - TANIO (972897830) - Aukcje internetowe Allegro i kupiliśmy też lampę - oczywiście z motywem miśkowym

awru
Fanka BB :)
hehe 
napisz do sprzedawcy, że interesuje Cię dokładnie ten sam model, który widnieje na aukcji bo inaczej możesz dostać coś innego - on zastrzega sobie, że wzór może się różnić w zależności od dostawy ;-)
mnie zapewnił, że skoro zależy mi na tym to taki właśnie dostanę ;-)

napisz do sprzedawcy, że interesuje Cię dokładnie ten sam model, który widnieje na aukcji bo inaczej możesz dostać coś innego - on zastrzega sobie, że wzór może się różnić w zależności od dostawy ;-)
mnie zapewnił, że skoro zależy mi na tym to taki właśnie dostanę ;-)
martina969
Filipowa mama
evelle proszę Cię bardzo ;-) przyklejka.pl - dekoracje ścienne / kids022 - miś - możesz sobie wybrać i rozmiar i sposób umieszczenia na ścianie (szablon bądź naklejka)
my jutro mamy spotkanie z babeczką, która ma się zająć malowaniem miśka w pokoju Joniego - w zeszłym tygodniu zabrałam się za robienie szablonu (2mx1,7m) ale tylko go namalowałam i przed wycinaniem zwątpiłammam nadzieję, że do końca tygodnia będzie już na ścianie :-)
dziś zamówiłam przewijak NADSTAWKA przewijak na LOZECZKO komoda - TANIO (972897830) - Aukcje internetowe Allegro i kupiliśmy też lampę - oczywiście z motywem miśkowym![]()
Evelle dokładnie zamawiałam na tej stronie :-) Można zamówić rozmiar jaki oni proponują albo zamówić po prostu taki jaki się chce:-)
Awru przewijak bardzo ładny, ja też mam z misiami, z tym że pewnie ich i tak nie będzie za często widać jak dam na niego pokrowiec.
reklama