reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

pomysł z odsprzedażą mógłby być i dobry, problem w tym że są one jednorazowe:( Ja kupowałam szablon, bo chce pomalować w kolorach takich jakich mam pokój, a nie byłabym pewna jaki dokładnie kolor jest tych naklejek:) Mam nadzieje że ładnie wyjdzie, ja brałam ten mniejszy bo chce go umieścić we wnęce która mam przeznaczoną na łóżeczko i większy albo by się nie zmieścił albo średnio by wyglądał.

reklama
Co do pożyczania szablonów, to nie radzę brać tego pomysłu pod uwagę- jak malowaliśmy drzewko przez szablon, to nie dość że cały oczywiście się pobrudził, to w dodatku przy zdejmowaniu totalnie się porwał, więc marne szanse że można go jeszcze do czegokolwiek wykorzystać.........

Co do pożyczania szablonów, to nie radzę brać tego pomysłu pod uwagę- jak malowaliśmy drzewko przez szablon, to nie dość że cały oczywiście się pobrudził, to w dodatku przy zdejmowaniu totalnie się porwał, więc marne szanse że można go jeszcze do czegokolwiek wykorzystać.........

no dokładnie, bo te szablony są jednorazowe

A ja proponuję przyłożyć szablon do ściany, obrysować misia cienkim ołówkiem i potem wypełniać narysowany kształt cienkim pędzelkiem:-)

ja tak właśnie planuje zrobić... z kompa przerysuje misia delikatnie ołówkiem na ścianę a potem farbkami ;) Wole to zrobić samodzielnie gdyż sama sobie dostosuje wielkość jaka mi odpowiada :}

reklama
Ja jednak tez chyba sama go przerysuję. Jak byłam dzieckiem to byłam dobra w przerysowankach :) Może jeszcze coś z dziecka we mnie zostało :) Jak coś nie wyjdzie to kupię ładny obraz nad łóżeczko do maleńkiej :p

Do góry