reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Myślałam, ze za tyle kaski to jakiś porządniejszy dają :/

...nie chodzi o to, że szablon jest złej jakości- ale nie bez powodu piszą, że jest jednorazowy: ten który ja kupiłam był z grubej folii, super się przykleił itp. Ale ponieważ miał dużo wyciętych elementów i nie zdejmowaliśmy go jakoś specjalnie ostrożnie, to przy okazji się porwał. Ale na pewno tak dobrze drugi raz by się nie przykleił. No trudno, niektóre rzeczy są nie do powtórzenia....

reklama
ja tak właśnie planuje zrobić... z kompa przerysuje misia delikatnie ołówkiem na ścianę a potem farbkami ;) Wole to zrobić samodzielnie gdyż sama sobie dostosuje wielkość jaka mi odpowiada :}

Hihi mam właśnie taki sam plan :) Tylko że ja sobie w pracy na ploterze wydrukuję szablon misia na kartce wielkości jakiej chcę i jedynie odrysuję przy ścianie. Potem to już pędzel w rękę i do dzieła :)

mam cos dla tych ktore chca cos mniejszego i subtelnego nad lozeczko. znalazlam na allegro sprzedajacego ktory ma przecudne obrazki do powieszenia a poza tym miarki wzrostu, ramki na zdjecia i literki. ja na pewno zakupie u niego obrazki tylko jeszcze nie wiem ktore bo wszystkie mi sie podobaja ;P

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Ha! Choć raz Nataliak coś ominęła- już kiedyś wkejałyśmy link do niego z Chrupcią właśnie;-):-p

reklama
Do góry